Aansprakelijkheidsverzekeringen ICT bedrijven

Het verzekeren van de specifieke en vaak complexe Aansprakelijkheidsverzekeringen ICT bedrijven moet met grote aandacht gebeuren. Lokaal en internationaal. Bedrijven in de ICT-sector weten als geen ander dat technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Aansprakelijkheidsverzekeringen ICT bedrijvenDit vraagt om flexibele aansprakelijkheidsverzekeringen ICT bedrijven die eenvoudig en snel aangepast of uitgebreid kunnen worden. Een aantal verzekeraars en adviseur hebben specialisten in dienst en kennis, die thuis zijn in uw vakgebied en als geen ander weten met welke risico’s en uitdagingen u te maken heeft.

Slechts weinig verzekeraars in Nederland beschikken over aparte afdeling die zich volledig toeleggen op de aansprakelijkheidsverzekeringen ICT bedrijven. Chubb, AIG en Hiscox zijn een paar van de speciale verzekeraars die deze risico goed kunnen beheersen.

Premies professionals

Voordelen speciale aansprakelijkheidsverzekeringen ICT bedrijven

 1. Dekking voor alle ICT-producten en diensten. De aansprakelijkheidsverzekeringen ICT bedrijven kent geen beperking van de verzekerde producten en diensten. Zelfs niet wanneer u gedurende de verzekeringsperiode uw producten- of dienstenpakket wijzigt. De dekking blijft onverminderd van kracht, ook als hierdoor het risico wordt verzwaard.
 2. Vrijheid in contractvoorwaarden. U bent niet verplicht om bepaalde contractvoorwaarden te hanteren. Afwijken hiervan of zelfs het accepteren van leveringsvoorwaarden van opdrachtgevers is geen probleem. Ook hier geldt dat u dit niet aan de verzekeraars ter goedkeuring hoeft voor te leggen. De aansprakelijkheidsverzekeringen ICT bedrijven wordt daarmee een stuk gemakkelijker om te beheren.
 3. Dekking is niet beperkt tot het begrip ‘(beroeps)fout’. Het criterium voor dekking is uw aansprakelijkheid binnen de verzekerde hoedanigheid, ongeacht of de aanspraak gebaseerd is op een (beroeps) fout of niet. De aansprakelijkheidsverzekeringen ICT bedrijven verzekert dit risico.
 4. Dekking op de aansprakelijkheidsverzekeringen ICT bedrijven voor gevolgen te laat opleveren. Het komt nog veelvuldig voor dat automatiseringsprojecten uitlopen of uiteindelijk zelfs geheel worden stopgezet. De financiële schade als gevolg van een te late oplevering is dan verzekerd.
 5. Niet tussentijds opzeggen na een schade. Continuïteit van de dekking is van groot belang voor een ICT-bedrijf. Bij sommige verzekeringsmaatschappijen kan de aansprakelijkheidsverzekeringen ICT bedrijven niet tussentijds opgezegd worden na het voorvallen van een schade.
 6. Dekking voor verlies van gegevens. Schade door verlies van gegevens en programmatuur is verzekerd.

Stel bij vergelijking de volgende vragen

 1. Zorgt de verzekeringsmaatschappij voor aansprakelijkheidsverzekeringen ICT bedrijven of is de verzekering gewoon een uitbreiding van een bestaande bedrijfsaansprakelijkheids- of cyberverzekering?
 2. Hoe groot zijn de verzekerde schade bedragen en de overige condities op de aansprakelijkheidsverzekeringen ICT bedrijven?
 3. Is de verzekering er alleen in het geval van een aanval waaraan een organisatie slachtoffer is of alleen gerichte aanvallen tegen de onderneming?
 4. Heeft het verzekering betrekking op niet-kwaadwillige acties van een medewerker?
 5. Geeft de polis ook dekking voor sociale engineering en netwerkaanvallen? Sociale engineering speelt een rol in allerlei aanvallen, waaronder phishing.
 6. Aangezien sommige aanvallen plaatsvinden over een lange periode van tijd, die maanden tot jaren kunnen zijn, omvat de verzekering tijdsbepalingen waarbinnen de dekking van toepassing is zoals voorrisico?

Waarom wij?

 1. Betaalbaar. Een gunstige premie en de best passende verzekering.
 2. Tijdsbesparing. Vakkundigheid in combinatie met unieke online formulieren.
 3. Efficiënt. Wij werken uitermate effectief op dagverwerking.
 4. Professioneel. Aantoonbaar gerespecteerd in de ICT sector.

We zorgen dat u meteen tevreden bent. Razendsnel als het snel kan en grondig als dat nuttig is. We blijven op afstand, als u dat wilt. We zijn dichtbij, als daar prijs op wordt gesteld; ook als u ’s avonds of in het weekend rustig wilt overleggen.

Onze inkomsten aansprakelijkheidsverzekeringen ICT bedrijven

Onze inkomsten bedragen bij een aansprakelijkheidsverzekeringen een vast percentage van 15% van de premie zonder assurantiebelasting. Dit percentage is marktconform en is bestemd voor de werkzaamheden zoals aanvraag, beheer, controle en schadeafhandeling van alles rondom een Cyber verzekering. De genoemde premie is altijd inclusief deze provisieopslag. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars en hebben geen omzet verplichtingen of specifieke provisieafspraken.

Premies online

Video. Live aanvallen in beeld:

Aansprakelijkheid

Laat uw reactie achter