Downloaden brochure
Aanvragen verzekering
Downloaden polisvoorwaarden

Zakenreizen worden over het algemeen helaas slecht verzekerd. Met de Mondial Zakenreisverzekering bent u het hele jaar door, wereldwijd, uitstekend verzekerd. En hij niet alleen, ook z’n meereizende partner of assistent. Privé-reizen zijn bij de Zakenreisverzekering standaard meeverzekerd. En tegen een premietoeslag zijn partner en kinderen ook verzekerd.

Bij de Zakenreisverzekering kan u exact aangeven wat u wel en niet wil meeverzekeren. Bagage, medische kosten, een ongevaluitkering, dekking binnen Nederland, een golfverzekering, de keuze ligt bij u.

Voor privé-reizen kan men zich ook doorlopend verzekeren tegen annuleringskosten. U heeft de keuze tussen een standaard Doorlopende Annuleringsverzekering of een Doorlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering. In beide gevallen worden de annuleringskosten vergoed bij annuleren van de reis. Bij afbreken van de reis krijgt u met een Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering de hele reissom vergoed. De standaard Annuleringsverzekering vergoed dan uitsluitend de niet-gebruikte vakantiedagen.