Winkel verzekeringen 2019 met 17 variaties

Winkel verzekeringen in een voordeelpakket. Zakelijke winkel verzekeringen voor professionals. Ook avond en weekend service. Geen polis en afsluitkosten. Avond en weekend service. Uitstekende prijs/kwaliteit. Inventaris, goederen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, geld, Voordeelpakket start met één winkel verzekering.

Offerte verzoek winkel verzekeringen

Belangrijkste handelsactiviteit van de onderneming
100%90%80%75%50%25%20%10%0% = Winkel
100%90%80%75%50%25%20%10%0% = Webwinkel

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) verzekert u tegen aansprakelijkheid voor schade die u of uw medewerkers per ongeluk toebrengen aan anderen. De AVB dekt ook schade die uw medewerkers lijden waar u als werkgever aansprakelijk voor bent.
niet verzekeren€ 1.250.000,-€ 2.500.000,-

Aansprakelijkheid kent ook een voorrisico (de periode vóór de ingangsdatum van de verzekering). Dit kan optioneel worden meeverzekerd. JaNee 

Werknemersschade
Met de dekking Werknemersschade verzekert u uw werknemers voor schade die zij in het werk oplopen en waarvoor u als werkgever niet aansprakelijk bent. In rechterlijke uitspraken is bepaald, dat een werkgever in zo’n geval toch een zekere verantwoordelijkheid draagt, die hij met een verzekering moet afdekken.
Werknemersschade verzekerenJaNee 

Geldverzekering 
Deze verzekering dekt verlies of diefstal van contant geld in uw bedrijf of woning en tijdens vervoer.
niet verzekeren€ 5.000,-€ 10.000,-€ 15.000,- 

Inventaris 
Deze verzekering dekt schade aan uw inventaris en goederen door bijvoorbeeld brand, water of diefstal. Ook dekking voor schade aan aanpassingen die u gedaan heeft in een gehuurd gebouw.

Goederen 
Deze verzekering dekt schade aan uw goederen door bijvoorbeeld brand, water of diefstal. Hiermee verzekert u onder andere uw (handels)goederen. Gebaseerd op marktwaarde van al uw goederen. Voor deze verzekering geldt garantie tegen onderverzekering.
 

Huurdersbelang 
Als u huurder van het bedrijfsgebouw bent, verzekert u hiermee de aanpassingen die u zelf aan het gebouw heeft gedaan. Gebaseerd op herbouwwaarde. Voor deze verzekering geldt garantie tegen onderverzekering.
 

Rechtsbijstand bedrijven 
Deze verzekering biedt u rechtshulp bij de meeste juridische conflicten en ondersteuning bij incassoproblemen met klanten.
Rechtsbijstand verzekeren JaNee 

Goederen transport.
Deze verzekering verzekert u tegen schade aan uw handelsgoederen tijdens het transport. Het standaard dekkingsgebied (Europa, plus Turkije, Marokko, Tunesië en Algerije).
Verzekerde som: € 1.000.000,- (maximale schadevergoeding per gebeurtenis)
JaNee
Uitbreiden met werelddekking JaNee 
Wat is de totale waarde van de ingekochte goederen plus de waarde van de verkochte goederen.

Elektronica/computer
Deze verzekering dekt schade aan uw computers en andere elektronica.
niet verzekeren€ 5.000,-€ 10.000,-€ 20.000,-€ 30.000,-€ 40.000,- 

Bedrijfsschadeverzekering 
Deze verzekering dekt de financiële risico's van het plotseling stilvallen van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan brand, water of cybercrime.
BedrijfsschadeJaNee 

Mogelijke uitbreidingen:

Autoverzekering Bedrijven JaNee
Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering JaNee
Gebouwenverzekering JaNee
Milieuschadeverzekering JaNee
Verzuimverzekering personeel JaNee

Bedrijfsnaam*
Adres*
Postcode
Plaats*
Indicatie aantal medewerkers*
Indicatie aantal oproepkrachten*
Indicatie jaaromzet*
Gewenste eigen risico € 125,-€ 250,-€ 1.000,-
BTW meeverzekeren NeeJa
Bedrijf is HuurderEigenaar
Betaaltermijn MaandKwartaalHalfjaarJaar
Contactpersoon *
Emailadres contactpersoon*
Telefoon contactpersoon
Opmerkingen

 


Algemene toelichting winkel verzekeringen

De vergelijking

Winkel verzekeringenWij beoordelen winkel polissen en de verzekeraars op de volgende punten:

✔ Premie

✔ Eigen risico bedrag

✔ Poliskosten

✔ Schadeafhandeling

✔ Branche kennis en voorwaarden

✔ Avond en weekend service

De uitkomst van onze maandelijkse vergelijkingen van winkel verzekeringen resulteert in een voorstel voor de samenstelling van een winkel verzekeringen pakket die met onze kennis en ervaring de beste prijs / kwaliteit verhouding geeft. Heeft u tips of andere inzichten; wij stellen uw mening dan op prijs. Wij zullen bij volgende vergelijkingen die informatie verwerken in onze vergelijkende opgave.

Winkelverzekering en aansprakelijkheid

Winkel starten

Direct, al voor de start zal een winkelier gaan nadenken over alle vergunningen en polissen die nodig zijn bij de start en gedurende het ondernemen. Die verzekeringen hebben wij bij voor u op een rij gezet. De polissen vallen uiteen in verschillende soorten. Winkel verzekeringen die bedrijfsrisico’s verzekeringen en winkel polissen die zorgen dat de arbeidsvoorwaarden goed verzekeren geregeld zijn. Dat zijn dus de arbeidsvoorwaarden van de werknemers. Pensioen zal daar meestal geen onderdeel zijn vanwege de verplichting van het bedrijfspensioenfonds Detailhandel.

Algemene voorbeelden schade

Bedrijfsaansprakelijkheid winkel verzekeringen

 1. Letselschade. Letsel of aantasting van de gezondheid van personen al dan niet de dood tot gevolg hebbend met inbegrip van de daaruit voortvloeiende schade. Dit zijn vaak de schade die financieel het hoogst kunnen oplopen.
 2. Zaakschade. Beschadiging, vernietiging of verlies van zaken, alsmede het verontreinigd of vuil worden van zaken en het zich daarop of daarin bevinden van vreemde stoffen met inbegrip van de daaruit voortvloeiende schade. Maar denk ook bijvoorbeeld aan het feit dat door uw schuld het bedrijf van uw buurman afbrandt en de verzekeraar dan de schade op u verhaalt.

Brandpreventietips

De premie van winkel verzekeringen is mede gebaseerd op (vaak verplichte) preventie eisen van verzekeringsmaatschappijen. Veel brandschade kan worden voorkomen door scherp te letten op het verlagen van het brandrisico.

Voordeelpakket winkel verzekeringen

De volgende verzekeringen kunnen wij in één winkel verzekeringen pakket plaatsen. Let op dit zijn dus geen arbeidsvoorwaarden verzekeringen. Bij de opsomming hieronder kijken we alleen naar de financiële risico’s die een winkelier kan ervaren als er schade is “door een van buitenkomend onheil“. Dat lijkt een heldere uitleg maar samen met de uitsluitingen is het verstandig vooraf goed te kijken welke risico’s wel/niet verzekerd zijn.

 1. Aansprakelijkheid winkel verzekeringen
 2. Werknemersschade
 3. Bedrijfsschade winkel
 4. Geldverzekering winkel
 5. Winkel inventaris
 6. Winkelgoederen
 7. Huurdersbelang in gehuurd pand
 8. Winkel rechtsbijstand
 9. Rechtsbijstand winkelpersoneel
 10. Auto’s en vrachtwagens winkel
 11. Aanhangwagens winkel
 12. Werkmaterieel verzekering winkel (heftrucks e.d.)
 13. Winkel elektronica verzekering (inclusief computers)
 14. Winkelgebouw verzekering (opstal)
 15. Milieuschade verzekering winkel
 16. Eigen vervoer en transport verzekering
 17. Cyber en data risk verzekering

Zijn er specifieke risico’s die maatwerk nodig hebben kijkt u dan even op onze algemene pagina.

Overzicht alle bedrijven verzekeringen

Poliskosten en winstopslag verzekeraar

Elke verzekeraar hanteert een kosten en winstopslag. Die poliskosten en de premie winkel verzekeringen kunnen jaarlijks verschillen en hangen af van het aantal landelijke schadeclaims en prognose van de verwachte claims en bijkomende kosten. Uw eigen schadeclaim heeft geen gevolgen voor de hoogte van uw persoonlijke vervolgpremie. De genoemde premie is altijd inclusief alle kosten. Wij vergelijken alleen gerenommeerde verzekeraars met een goede trackrecord en een stabiel premie en voorwaarden niveau.

Premie informatie

 1. De premie voor winkel verzekeringen is vaak afhankelijk van verschillende factoren, zoals het verzekerd bedrag, uw jaaromzet of het soort bedrijf dat u heeft.
 2. Eigen risico telt maar één keer per schadegeval. Heeft u een schadegeval dat onder meerdere verzekeringen valt, bijvoorbeeld stormschade aan uw bedrijfsgebouw en bestelauto?
 3. Pakketkorting. Als u meerdere verzekeringen combineert krijgt u een aantrekkelijke pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot wel 12%.

Onze provisie-inkomsten

Onze inkomsten bedragen een vast percentage van 15% van de premie zonder assurantiebelasting. Dit percentage is marktconform en is bestemd voor de werkzaamheden zoals aanvraag, beheer, controle en schadeafhandeling. De genoemde premie winkel verzekeringen is altijd inclusief deze provisieopslag. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars en hebben geen omzetverplichtingen of specifieke provisieafspraken.

Schade via winkel verzekeringen

Is er een schade, en is die schade verzekerd, dan zorgen wij dat de verzekeringsmaatschappij snel uitbetaald. Soms betekent schade zelfs dat er niet mee gewerkt kan worden. Snelle reparatie is dus van groot belang. Daarom zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend goed bereikbaar.

Professionele risico management

Veel bedrijven zijn overzichtelijk als het gaat om de basis risico’s en hun winkel verzekeringen. Denk aan brand, inbraak en aansprakelijkheid. Sommige ondernemingen hebben een veel intensievere risico analyse nodig om de risico’s inzicht te krijgen en goed onder controle te krijgen. Kijk eens op deze professionele risico management pagina.

Video

Waarom wij?

 1. Betaalbaar. Een gunstige premie en de best passende verzekering.
 2. Tijdsbesparing. Vakkundigheid in combinatie met unieke online formulieren.
 3. Efficiënt. Wij werken uitermate effectief op dagverwerking.
 4. Professioneel. Aantoonbaar gerespecteerd in de retail-sector.

We zorgen dat u meteen tevreden bent. Razendsnel als het snel kan en grondig als dat nuttig is. We blijven op afstand, als u dat wilt. We zijn dichtbij, als daar prijs op wordt gesteld; ook als u ’s avonds of in het weekend rustig wilt overleggen.

Premies

Overzicht alle bedrijven verzekeringen