winkel verzekeringen

Winkel verzekeringen in een voordeelpakket. Zakelijke detailhandel verzekeringen voor professionals. Ook avond en weekend service. Geen polis en afsluitkosten. Avond en weekend service. Uitstekende prijs/kwaliteit. Inventaris, goederen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, geld, Voordeelpakket start met één winkel verzekering.


Kies winkelpand


Kies vloeroppervlakMeest gekozen winkelverzekeringen


De premies zijn per maand excl. 21% assurantiebelasting en exclusief pakketkorting.


Uw verzekeringskeuze

Inventaris en apparatuur

Handelsgoederen

Huurdersbelang (eigen verbouwingen)

Bedrijfsschade (bedrijfsstilstand)

Bedrijfsaansprakelijkheid

Extra meeverzekeren

Bedrijfsrechtsbijstand

Glas

Bedrijfsinformatie

Aanvullende vragen

Zijn de gevels van het gebouw van steen, damwand of systeempanelen (staalconstructie) en is de dakbedekking hard?

Incasso informatie

Slotvragen

Deze vragen gaan over het verleden van de verzekeringnemer en zijn bedrijf. En over anderen die belang hebben bij deze verzekering. Let op: als de verzekeringnemer een rechtspersoon is (zoals een BV of een vereniging), gelden de vragen óók voor de statutair directeur(en), de bestuurder(s) van de rechtspersoon en de aandeelhouder(s) met een belang van 33,3% of meer. En als die aandeelhouder(s) zelf een rechtspersoon is (zijn), gelden de vragen ook voor de statutaire directeur(en) of bestuurder(s) daarvan.


Inzenden

Voorbehoud. Wij zijn in staat om online de premies en voorwaarden van veel verzekeringsmaatschappijen op een transparante en deskundige wijze aan te bieden. Vaak kunnen wij u zelfs een voorlopige verzekeringsdekking geven. De definitieve acceptatie zal altijd worden gegeven door de verzekeringsmaatschappij, met het afgeven van verzekeringspolis of via een email/brief. Alles wordt helder uitgelegd in onze disclaimer. Onze eigen leveringsvoorwaarden waaronder wij werken, kunt u hier downloaden.


Preventie, informatie en voorwaarden winkel verzekeringen

Preventie, informatie en voorwaarden winkelpakket

Alle voorwaarden per onderdeel zekerheidspakket

Overzicht alle bedrijven verzekeringen Gebouwen en opstallen - premie op maat Verzuimverzekeringen offertes Handige professionele bedrijven checklist Horeca verzekeringen premies online

De vergelijking winkel verzekeringen

Wij beoordelen winkel polissen en de verzekeraars op de volgende punten:

✔ Premie

✔ Eigen risico bedrag

✔ Poliskosten

✔ Schadeafhandeling

✔ Branche kennis en voorwaarden

✔ Avond en weekend service

De uitkomst van onze maandelijkse vergelijkingen van winkel verzekeringen resulteert in een voorstel voor de samenstelling van een winkel verzekeringen pakket die met onze kennis en ervaring de beste prijs / kwaliteit verhouding geeft. Heeft u tips of andere inzichten; wij stellen uw mening dan op prijs. Wij zullen bij volgende vergelijkingen die informatie verwerken in onze vergelijkende opgave.

Winkel starten

Winkel verzekeringen

Direct, al voor de start zal een winkelier gaan nadenken over alle vergunningen en polissen die nodig zijn bij de start en gedurende het ondernemen. Die verzekeringen hebben wij bij voor u op een rij gezet. De polissen vallen uiteen in verschillende soorten. Winkel verzekeringen die bedrijfsrisico’s verzekeringen en winkel polissen die zorgen dat de arbeidsvoorwaarden goed verzekeren geregeld zijn. Dat zijn dus de arbeidsvoorwaarden van de werknemers. Pensioen zal daar meestal geen onderdeel zijn vanwege de verplichting van het bedrijfspensioenfonds Detailhandel.

Algemene voorbeelden schade bij winkel verzekeringen

 • Schade of letsel waar u als bedrijf aansprakelijk voor bent en die verzekerd kunnen zijn met een winkel verzekeringen.
  • Schade aan personen, losse spullen en onroerend goed.
  • Beroepsfouten door een foutief advies of een verkeerde berekening.
  • Schade wanneer u productaansprakelijk bent. (let op goederen uit niet-EU landen)
  • Schade door een meewerkend familielid, uitzendkracht, stagiair of vrijwilliger.
  • Werkgeversaansprakelijkheid; verwonding, ziekte of overlijden van een medewerker.
  • Schade aan spullen van een medewerker.
  • Schade aan personen en losse spullen bij plotselinge verontreiniging van bodem, oppervlaktewater en ondergronds water op een werklocatie.
  • Letselschade aan klanten.

Bedrijfsaansprakelijkheid winkel verzekeringen

 1. Letselschade. Letsel of aantasting van de gezondheid van personen al dan niet de dood tot gevolg hebbend met inbegrip van de daaruit voortvloeiende schade. Dit zijn vaak de schade die financieel het hoogst kunnen oplopen.
 2. Zaakschade. Beschadiging, vernietiging of verlies van zaken, alsmede het verontreinigd of vuil worden van zaken en het zich daarop of daarin bevinden van vreemde stoffen met inbegrip van de daaruit voortvloeiende schade. Maar denk ook bijvoorbeeld aan het feit dat door uw schuld het bedrijf van uw buurman afbrandt en de verzekeraar dan de schade op u verhaalt.

Audio bedrijfsaansprakelijkheid

Brandpreventietips

De premie van winkelverzekeringen is mede gebaseerd op (vaak verplichte) preventie eisen van verzekeringsmaatschappijen. Veel brandschade kan worden voorkomen door scherp te letten op het verlagen van het brandrisico.

Voordeelpakket winkel verzekeringen

De volgende verzekeringen kunnen wij in één winkel verzekeringspakket plaatsen. Let op dit zijn dus geen arbeidsvoorwaarden verzekeringen. Bij de opsomming hieronder kijken we alleen naar de financiële risico’s die een winkelier kan ervaren als er schade is “door een van buitenkomend onheil“. Dat lijkt een heldere uitleg maar samen met de uitsluitingen is het verstandig vooraf goed te kijken welke risico’s wel/niet verzekerd zijn.

 1. Aansprakelijkheid winkel verzekeringen
 2. Werknemersschade
 3. Bedrijfsschade winkel
 4. Geldverzekering winkel
 5. Winkel inventaris
 6. Winkelgoederen
 7. Huurdersbelang in gehuurd pand
 8. Winkel rechtsbijstand
 9. Rechtsbijstand winkelpersoneel
 10. Auto’s en vrachtwagens winkel
 11. Aanhangwagens winkel
 12. Werkmaterieel verzekering winkel (heftrucks e.d.)
 13. Winkel elektronica verzekering (inclusief computers)
 14. Winkelgebouw verzekering (opstal)
 15. Milieuschade verzekering winkel
 16. Eigen vervoer en transport verzekering
 17. Cyber en data risk verzekering

Poliskosten en winstopslag verzekeraar

Elke verzekeraar hanteert een kosten en winstopslag. Die poliskosten en de premie winkel verzekeringen kunnen jaarlijks verschillen en hangen af van het aantal landelijke schadeclaims en prognose van de verwachte claims en bijkomende kosten. Uw eigen schadeclaim heeft geen gevolgen voor de hoogte van uw persoonlijke vervolgpremie. De genoemde premie is altijd inclusief alle kosten. Wij vergelijken alleen gerenommeerde verzekeraars met een goede trackrecord en een stabiel premie en voorwaarden niveau.

Premie informatie winkel verzekeringen

 1. De premie voor winkel verzekeringen is vaak afhankelijk van verschillende factoren, zoals het verzekerd bedrag, uw jaaromzet of het soort bedrijf dat u heeft.
 2. Eigen risico telt maar één keer per schadegeval. Heeft u een schadegeval dat onder meerdere verzekeringen valt, bijvoorbeeld stormschade aan uw bedrijfsgebouw en bestelauto?
 3. Pakketkorting. Als u meerdere verzekeringen combineert krijgt u een aantrekkelijke pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot wel 12%.

Onze provisie-inkomsten winkel verzekeringen

Onze inkomsten bedragen meestal een vast percentage van 20% van de premie zonder assurantiebelasting. Dit percentage is marktconform en is bestemd voor de werkzaamheden zoals aanvraag, beheer, controle en schadeafhandeling. De genoemde premie winkel verzekeringen is altijd inclusief deze provisieopslag. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars en hebben geen omzetverplichtingen of specifieke provisieafspraken.

Schade via winkel verzekeringen

winkel verzekeringen

Is er een schade, en is die schade verzekerd, dan zorgen wij dat de verzekeringsmaatschappij snel uitbetaald. Soms betekent schade zelfs dat er niet mee gewerkt kan worden. Snelle reparatie is dus van groot belang. Daarom zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend goed bereikbaar.

Professionele risico management

Veel bedrijven zijn overzichtelijk als het gaat om de basis risico’s en hun winkel verzekeringen. Denk aan brand, inbraak en aansprakelijkheid. Sommige ondernemingen hebben een veel intensievere risico analyse nodig om de risico’s inzicht te krijgen en goed onder controle te krijgen. Kijk eens op deze professionele risico management pagina.

Waarom wij?

 1. Betaalbaar. Een gunstige premie en de best passende verzekering.
 2. Tijdsbesparing. Vakkundigheid in combinatie met unieke online formulieren.
 3. Efficiënt. Wij werken uitermate effectief op dagverwerking.
 4. Professioneel. Aantoonbaar gerespecteerd in de retail-sector.

We zorgen dat u meteen tevreden bent. Razendsnel als het snel kan en grondig als dat nuttig is. We blijven op afstand, als u dat wilt. We zijn dichtbij, als daar prijs op wordt gesteld; ook als u ’s avonds of in het weekend rustig wilt overleggen.

Premie berekeningen

Gebouwen en opstallen - premie op maat Bedrijfsschadeverzekering premie aanvraag Bedrijfsrechtsbijstand premieberekening Overzicht alle bedrijven verzekeringen

Video

Er zijn veel verschillende risico waar bij winkel verzekeringen aan gedacht moet worden. Hieronder bijvoorbeeld een pop-up winkel verzekeringspakket