Bedrijfsschade verzekering. In de brand, uit de brand.

Wij beoordelen een bedrijfsschade verzekering en de verzekeraars op de volgende punten:

bedrijfsschade verzekering
 1.  Premie bedrijfsschade verzekeringen
 2.  Eigen risico bedrag
 3.  Poliskosten
 4.  Schadeafhandeling
 5.  Branche kennis en voorwaarden bedrijfsschade verzekeraars
 6.  Avond en weekend service
Bedrijfsschadeverzekering premie aanvraag

Vergelijking bedrijfsschade verzekering

De uitkomst van onze maandelijkse vergelijkingen van bedrijfsschade verzekering zorgt voor een voorstel. Een vergelijking voor een verzekering die met onze kennis en ervaring de beste prijs / kwaliteit verhouding geeft.  Heeft u tips of andere inzichten? Dan stellen wij uw mening erg op prijs. Wij zullen dan bij volgende vergelijkingen die informatie verwerken in onze vergelijkende opgave.

Vaste lasten bij bedrijfsstilstand

Vergoeding van de vaste lasten van uw bedrijfsvestiging. Denk bijvoorbeeld aan huur. Vooral het begrip brutowinst is van belang.

Brutowinst

De bedrijfsschade verzekering verzekert de vermindering van de brutowinst. Is er schade in uw bedrijf, of in het winkelcentrum waar uw bedrijf staat? En is uw omzet daardoor lager, of kunt u minder produceren of leveren? Met de Bedrijfsschadeverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over vaste lasten, zoals de huur en de salarissen. Brutowinst wiki

Looptijd bedrijfsschade verzekering uitkering

 • tot de uitkeringstermijn is afgelopen;
 • als het gebouw hersteld of opnieuw gebouwd is binnen deze termijn;
 • als de productie of de omzet binnen deze termijn weer op peil is van voor de schade.

Doorbetalen salarissen

Doorbetaling van salarissen gewaarborgd is belangrijk. Is er schade in uw bedrijf en kan er daardoor niet of minder gewerkt worden? Met de uitkering uit de bedrijfsschade verzekering kunt u gewoon de salarissen doorbetalen.

Schadeoorzaken bij bedrijfsschade verzekering

 1. brand,
 2. ontploffing,
 3. blikseminslag,
 4. storm-, waterschade,
 5. inbraak,
 6. aanrijding/aanvaring,
 7. straatafzetting en
 8. het wegvallen van stroom- of watervoorziening

Poliskosten bedrijfsschade of bedrijfsstilstand

Elke verzekeraar hanteert een kosten en winstopslag bij bedrijfsschade (bedrijfsstilstand) verzekering. Soms zijn ze lastig te vinden. Dat komt omdat ze een onderdeel vormen van verschillende andere verzekeringen in een pakket.  Die poliskosten en de premies van een bedrijfsschade-verzekering kan jaarlijks verschillen en hangen af van het aantal landelijke schadeclaims en prognose van de verwachte claims en bijkomende kosten. Uw eigen schadeclaim heeft geen gevolgen voor de hoogte van uw persoonlijke vervolgpremie. Dus de genoemde premie is altijd inclusief alle kosten. Wij vergelijken alleen gerenommeerde verzekeraars met een goede trackrecord en een stabiel bedrijfsschade premie en voorwaarden niveau. Verbond van verzekeraars schade en statistieken infoOok kijken we of de  naverrekening soepel en op gunstige voorwaarden plaatsvindt.

Onze verdiensten bedrijfsschade verzekering

Onze inkomsten bedragen meestal een vast percentage van 15% – 25% van de premie zonder assurantiebelasting. Dit percentage is marktconform. Het is bestemd voor de werkzaamheden zoals aanvraag, beheren van de polissen. Maar ook voor controle en schadeafhandeling bij een bedrijfsschade verzekering. De genoemde premies zijn altijd inclusief deze provisieopslag. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars en hebben geen omzetverplichtingen of specifieke provisieafspraken.

Professionele risico management

Veel ondernemingen zijn overzichtelijk als het gaat om de basis risico’s. Denk aan brand, storm inbraak en bedrijfsaansprakelijkheid. Sommige ondernemingen hebben een veel intensievere risico beoordeling nodig om de risico’s inzicht te krijgen en goed onder controle te krijgen. Kijk dus eens op deze professionele risico management pagina.

Wilt u echt grondig uw bedrijf analyseren, zorg dan dat u elk risico kent. U beoordeelt dan wat u met het risico wilt doen:

 1. Aanvaarden
 2. Beperken (mitigeren)
 3. Reserve opbouwen
 4. Extern verzekeren

Schades bij bedrijfsschade verzekering

Is er een zaakschade dan zorgen wij dat de verzekeringsmaatschappij snel uitbetaald. Vaak betekent schade ook dat er niet mee gewerkt kan worden. Juist bedrijfsschade verzekering moeten ervoor zorgen dat er snel weer gestart wordt. Verzekeraars zullen dus ook zelf graag snel met u om tafel willen zitten om de juiste schade-afhandeling te bespreken. Daarom zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend goed bereikbaar.

Offertes en premies

Gebouwen en opstallen - premie op maat Bedrijfsaansprakelijkheid maatwerk offerte Bedrijfsschadeverzekering premie aanvraag Bedrijfsrechtsbijstand premieberekening Eigen Goederen transport premieberekening Handige professionele bedrijven checklist Overzicht alle bedrijven verzekeringen

Video