Verzekeren winkel. Kies pakket 2022 – Dagelijks opzegbaar.

Verzekeren winkel 2019 is niet een onderwerp waar veel ondernemers zich graag mee bezig houden. Hieronder concentreren we ons op de specifieke risico’s van winkels. Een “echte” fysieke winkel, opslag of kantoorruimte. Maar ook vaak gecombineerd met een webshop. Die zullen natuurlijk ook aandacht moeten krijgen. Hieronder kijken we echter alleen even naar de bedrijfsrisico’s rondom winkels.

Even wachten met verzekeren winkel?

Winkel verzekeringen - premie online

Beslissingen over het verzekeren winkel worden vaak uitgesteld. Logisch want het is best een lastige materie en de keuze zijn groot. Wij doen altijd ons best om het transparant te maken maar dat lukt niet altijd simpel omdat het een moeilijke beslissingen blijven met vaak best stevige premie. Luister eens naar dit verhaal over het afsluiten en gedekt zijn; misschien dat we met een paar interessante voorbeelden het denken over polissen iets interessanter kunnen maken.

Preventie bij verzekeren winkel

Preventie in winkel is vermoedelijk nog belangrijker dan de winkel verzekeringen zelf. Het verlies aan imago door een nare gebeurtenis kan grote invloed hebben op de toekomstige omzet. Preventie om schade te voorkomen is dus cruciaal. Verzekeraars willen daar – natuurlijk – graag bij meehelpen. Zij kunnen daarom ook actief worden betrokken bij het oplossen van de risico’s. Ook wij hebben een jarenlange ervaring met de meest gevoelige preventie-oplossingen. Verzekeren winkel 2019 gaat om meer dan een polis. Denk ook eens aan een vaak gratis analyse door de brandweer.

Audio aansprakelijkheid

Voordeelpakket verzekeren winkel

De volgende verzekeringen kunnen wij in één verzekeren winkel pakket plaatsen. Let op dit zijn dus geen arbeidsvoorwaarden verzekeringen. Bij de opsomming hieronder kijken we alleen naar de financiële risico’s die een (web)winkel bedrijf kan ervaren als er schade is “door een van buitenkomend onheil“. Dat lijkt een heldere uitleg maar samen met de uitsluitingen is het verstandig vooraf goed te kijken welke risico’s wel/niet verzekerd zijn.

 1. Aansprakelijkheid winkel
 2. Werknemersschade
 3. Bedrijfsschade verzekeren winkel
 4. Geldverzekering
 5. Inventaris
 6. Goederen
 7. Huurdersbelang in gehuurd pand
 8. Bedrijfsrechtsbijstand
 9. Rechtsbijstand personeel
 10. Auto’s en vrachtwagens
 11. Aanhangwagens
 12. Werkmaterieel verzekering (heftrucks e.d.)
 13. Elektronica verzekering (inclusief computers)
 14. Opstal verzekering
 15. Milieuschade verzekering
 16. Eigen vervoer en transport verzekering

Preventie Brand- en vluchtveiligheid

Goed onderhoud van brandblusmiddelen en noodverlichting is van doorslaggevend belang voor de veiligheid van uw klanten, medewerkers en eigendommen. Daarom controleert een gecertificeerd onderhoudsbedrijf jaarlijks of de brand- en vluchtveiligheid in uw bedrijf goed geregeld is. De verzekeraar zal ook vaak veel eisen stellen rondom dit punt bij het Verzekeren winkel.

Preventie Elektrische installaties

Maar liefst 60% van alle branden wordt veroorzaakt door een gebrek in de elektrische installatie. Voor de veiligheid van u en uw medewerkers is het daarom van belang dat er regelmatige inspectie en onderhoud plaatsvindt. Afhankelijk van het soort bedrijf, de grootte van het bedrijf en de eisen van de verzekeraar of overheid vindt er periodiek een inspectie plaats van de elektrische installatie.

Preventie Camerabeveiliging

Wilt u uw bedrijf optimaal beveiligen? Camera’s observeren en registreren 24 uur per dag, 7 dagen per week. Een Veilig Gevoel werkt met opslag in de cloud. Zo kunt u op elk gewenst moment uw beelden bekijken via uw smartphone, tablet of computer. U beschikt over een nieuw, voor uw bedrijf het meest geschikte camerasysteem, zonder zelf grote investeringen te doen. Niet altijd is dit ene eis bij het Verzekeren winkel maar wel vaak erg plezierig voor uw eigen veiligheid en dat van uw klanten.

Inbraak en verzekeren winkel

Let op bij het maken van een keuze tussen de verschillende alarmsystemen en de eisen waaraan uw alarmsysteem moet voldoen. De installatie en het onderhoud vindt plaats door BORG-gecertificeerde monteurs. .U kunt uw alarmsysteem uitbreiden met beveiligingscamera’s, een mistgenerator of doormelding van uw alarmsysteem naar de meldkamer van een alarmcentrale. Bij het Verzekeren winkel kan een verzekeraar hier eisen over stellen.

Brandschade

Handig risico management

Wilt u echt grondig uw bedrijf analyseren en zorgen dat u elk risico kent en beoordeelt of u het risico wilt:

 1. Aanvaarden
 2. Verminderen
 3. Reserve opbouwen
 4. Extern verzekeren

Kijk dan even bij detailhandel Nederland of op dit online overzicht

Online premieberekening

Winkel verzekeringen - premie online Bedrijfsaansprakelijkheid - premie aanvraag Inventaris en goederen - premie aanvraag Gebouwen verzekering - premie Bedrijfsschade verzekering - premie aanvraag Bedrijfsrechtsbijstand verzekering - premie Werkgeversaansprakelijkheid premies Adviseurswijziging bestaande verzekering Overzicht alle bedrijven verzekeringen

Video