Algemene voorwaarden opstellen 499 euro

Wanneer je zaken doet met leveranciers of klanten is het belangrijk om je betalings- leverings- en andere voorwaarden vast te leggen in de algemene voorwaarden. Zo bescherm je, samen met de juiste aansprakelijkheidsverzekering, het bedrijf optimaal.

Het is echter vaak niet eenvoudig een set algemene voorwaarden op te stellen. Veel details en actuele juridische informatie ontbreekt. de juiste jurist vinden die ook de vaardigheid heeft is al de eerste hindernis. Daarna komt er vaak veel extra tijdsinvestering bij kijken. De totale kosten zijn vaak niet te overzien en de bijkomende ergernis. Toch kan het heel eenvoudig en SMART georganiseerd.

Laat het voor een vast bedrag van € 499,- (2016) door een rechtsbijstandverzekeraar doen. (Alleen controleren kost € 299,-) Hieronder de route die ze aanhouden. Uit persoonlijke ervaring kan ik vertellen dat het aangegeven tempo redelijk wordt nagekomen en de kwaliteit uitstekend is.

Nog een paar argumenten:

Hieronder de uitleg van een rechtsbijstandverzekeraar DAS over de route rondom algemene voorwaarden. Interesse? Stuur ons even een emailtje dan helpen we verder met de route en de bestelling.

Op­stel­len van al­ge­me­ne voor­waar­den

Wanneer je zaken doet met leveranciers of klanten is het belangrijk om je betalings-, leverings- en andere voorwaarden vast te leggen in de algemene voorwaarden. Zo bescherm je je bedrijf optimaal. Onze ervaren juristen helpen je graag algemene voorwaarden op te stellen die juridisch waterdicht zijn.

  • Juridisch waterdichte voorwaarden
  • Up-to-date volgens laatste wetgeving
  • Snel voor je geregeld
Binnen 1 werkdag na betaling

1   Intakegesprek

Het opstellen van de algemene voorwaarden kun je direct online of telefonisch aanvragen. Je betaalt het bedrag via iDeal, waarbij je de keuze hebt om het in één keer te betalen of in twee termijnen. Zodra we je betaling hebben ontvangen, bepalen we welke jurist de juiste kennis en ervaring heeft om je te helpen. Deze neemt telefonisch contact met je op.

Wat is voor belangrijk om op te nemen in de algemene voorwaarden?
Voor juridisch waterdichte algemene voorwaarden afgestemd op jouw situatie, wil je jurist natuurlijk zoveel mogelijk relevante informatie van je. Hij stelt je meestal direct enkele vragen en hij vertelt je welke informatie of documenten hij verder nodig heeft.

We berekenen bij het opstellen van een contract met meer dan 5 pagina’s een meerprijs van € 100 per extra pagina.

2   Documenten opsturen

In het intakegesprek laat de jurist weten welke documenten en informatie je nog moet verzamelen. Het is belangrijk dat je die zo snel en volledig mogelijk opstuurt. Pas wanneer de jurist alle informatie heeft ontvangen, kan hij een goede inschatting maken van jouw situatie.

3   Concept

Aan de hand van de informatie stelt de jurist algemene voorwaarden voor je op. Helemaal afgestemd op jouw situatie.

Voorleggen conceptdocument
Vervolgens legt de jurist het conceptdocument aan je voor, zodat je kunt kijken of alles erin staat wat je erin wilt hebben, of je nog vragen hebt en of er nog wijzigingen nodig zijn.

4   Finale versie

Moet er nog iets worden veranderd in het concept? Dan past de jurist dat voor je aan en maakt daarmee de het document definitief.

Delen van de algemene voorwaarden
Je ontvangt de algemene voorwaarden via post of e-mail. Je hoeft het document dan alleen nog te delen met je klanten. Bijvoorbeeld als bijlage bij de offerte of als downloadbaar document in de winkelmand van je webshop.

Aansprakelijkheid

Laat uw reactie achter