Transport verzekering online premie 2019

De transport verzekering verzekert uw handelsgoederen tegen diefstal, transport verzekeringschade en verlies. Niet alleen vervoer met uw eigen bedrijfsauto maar ook transport dat u uitbesteedt aan anderen (bijvoorbeeld DHL of Post.nl). Een transport verzekering zorgt dat u geen schade heeft als de vervoerder schade veroorzaakt.


Geef indicatie vervoerde jaaromzet

Indicatie maandpremie: €Offerte-aanvraag transportverzekering


Soort goederen

Waarde en transportroute goederen

Inkomend vervoeromzet per jaar

Benelux en Duitsland

Europa (exclusief de GOS-landen)

GOS-landen

Afrika

Noord Amerika

Midden en Zuid-Amerika

Verre Oosten

Oceanië

Midden Oosten

Uitgaande vervoeromzet per jaar

Benelux en Duitsland

Europa (exclusief de GOS-landen)

GOS-landen

Afrika

Noord Amerika

Midden en Zuid-Amerika

Verre Oosten

Oceanië

Midden Oosten

Verzekeringvragen


Slotvragen

Deze vragen gaan over het verleden van de verzekeringnemer en zijn bedrijf. En over anderen die belang hebben bij deze verzekering. Het gaat daarbij om gebeurtenissen over de afgelopen acht jaar. Let op: als de verzekeringnemer een rechtspersoon is (zoals een BV of een vereniging), gelden de vragen óók voor de statutair directeur(en), de bestuurder(s) van de rechtspersoon en de aandeelhouder(s) met een belang van 33,3% of meer. En als die aandeelhouder(s) zelf een rechtspersoon is (zijn), gelden de vragen ook voor de statutaire directeur(en) of bestuurder(s) daarvan.
Premies transport overig en ducomenten


Wat is er verzekerd op een transport verzekering?

Difference in conditions en difference in limits.

Met deze bepalingen heeft u een secundaire dekking op de verzekering voor de verschillen ten opzichte van een bestaande verzekering. Met deze bepalingen vult onze verzekering eventueel verschillen met de bestaande verzekering aan tot de eigen voorwaarden (difference in conditions) of verzekerde bedragen (difference in limits) van de andere verzekering aan.

Wat is er niet verzekerd op een transport verzekering?

Ik laat mijn spullen door een beroepsvervoerder vervoeren. Moet ik dan transport verzekering afsluiten?

Uw vervoerder is hooguit beperkt aansprakelijk in geval van schade. Het kan daarom voorkomen dat u met een restschade blijft zitten als u zelf geen transportverzekering heeft afgesloten. Daarnaast kan het zijn dat de vervoerder niet aansprakelijk blijkt te zijn. De leveringsvoorwaarden zult u immers niet helemaal hebben uitgespit.

Imaginaire winst

Winst die nog niet is gemaakt, omdat de spullen nog niet zijn (door)verkocht. Maar u verwacht wel dat u deze winst maakt als u de spullen (door)verkoopt. U kunt dit meeverzekeren op de transport verzekering.

Verzekeringsvoorwaarden

Een voorbeeld van algemene leveringsvoorwaarden voor de transport verzekering vindt u Allianz verzekeringsvoorwaarden Goederen-_transportverzekering (GTV16).