Met deze intermediairwijziging wordt Doorneweerd Assurantiën bv de adviseur van uw zakelijke verzekering. Er zijn geen kosten verbonden. Wij gaan direct zorgen dat de verzekering klopt, we helpen u bij schade en controleren het werk van de verzekeringsmaatschappij. Wij krijgen daar vaak deze provisie voor en dit doen we daar graag voor. Op elk moment mag u zonder verplichtingen van gedachte veranderen.


Verzekeraar en intermediairwijziging

Een verzekeringsmaatschappij zal bijna altijd graag meewerken aan een intermediairwijziging. Er zijn een paar redenen waarom ze dat willen.

  • De verzekeraar moet meewerken aan intermediairwijziging. Dit staat in art. 4:103 Wft.
  • Verzekeraars weten bij wijziging dat er ontevredenheid was over de oude adviseur. Daar houden ze rekening mee bij hun dienstverlening.
  • De klant zal meestal een betere dienstverlening krijgen van de nieuwe adviseur. De verzekering wordt gecontroleerd en overbodige verzekeringsdekking worden gecorrigeerd. Ook kan de premie vaak lager en zijn er betere condities mogelijk.

Kosten intermediairwijziging en provisie

Er zijn voor een bedrijf geen kosten verbonden aan het wijzigen van de adviseur. De reden is eenvoudig; de premie blijft gelijk. De nieuwe adviseur zal vaak snel provisie ontvangen van een verzekeringsmaatschappij. Overzicht provisietarieven.

Aansprakelijkheid en intermediairwijziging

intermediairwijziging

Bij een intermediairwijziging controleren wij of de verzekering correct is. Natuurlijk zijn we niet verantwoordelijk voor oorspronkelijke advisering over de risico’s en het eventueel ontbreken van service-informatie en/of profiel. Bij schade moet er immers wel de juiste uitkering worden gedaan. De polis moet passen bij het bedrijf en bij de activiteiten of zaken die verzekerd moeten worden. Het is daarom belangrijk dat u zelf de bedrijfsinformatie doorgeeft aan ons via een bedrijfsinventarisatie.

Waarom intermediairwijziging Doorneweerd?

Hiermee wordt Doorneweerd Assurantiën bv de adviseur van uw zakelijke verzekering. Er zijn geen kosten verbonden aan deze intermediairwijziging. Wij gaan direct zorgen dat de verzekering klopt, we helpen u bij schade en controleren het werk van de verzekeringsmaatschappij. Wij krijgen daar vaak provisie voor en dit doen we daar graag voor. Op elk moment mag u van gedachte veranderen en weer van adviseur wijzigen, zonder verplichtingen bij ons. Wie is Gerrit-Jan Doorneweerd

Schademelden

Natuurlijk kan er schade zijn waar de verzekering voor bedoeld is. Nadat er een intermediairwijziging is geweest kan schademelden eenvoudig via ons online schadeaangifte formulier

Hier een informatie audio over schademelden.

Een specialist

U bent meteen tevreden na een intermediairwijziging, daar zorgen wij voor. Wij doen dat razendsnel als het snel kan en grondig als dat voor u nuttig is. U kan ook aangeven dat wij op afstand moeten blijven. Stelt u prijs dat wij direct helpen dan hebben we snel contact; ook als u ’s avonds of in het weekend even rustig wilt overleggen. U kan het persoonlijke verhaal van Gerrit-Jan Doorneweerd hier lezen.

  •  Kosteloze premieopgaves en schadehulp
  •  Tijdsbesparing met unieke online formulieren
  •  Betaalbaar, efficiënt en op dagverwerking
  •  Avond en weekend service
  •  Professioneel bedrijfsverzekeringen

Premies & offertes

Bedrijfsaansprakelijkheid - premie aanvraag Inventaris en goederen - premie aanvraag Gebouwen verzekering - premie Bedrijfsschade verzekering - premie aanvraag Bedrijfsrechtsbijstand verzekering - premie Cyber en DataRisk - premie Werkgeversaansprakelijkheid premies Adviseurswijziging bestaande verzekering Overzicht alle bedrijven verzekeringen