gebouwenverzekering

Gebouwenverzekering dekt schade aan uw bedrijfsgebouw. Garantie tegen onderverzekering. De schade wordt hersteld wanneer het u uitkomt. Veelal direct premies online en dagelijks opzegbaar. Vaak snelle voorlopige dekking en kosteloze taxaties voor garantie tegen onderverzekering.

Documenten en voorwaarden

Polisvoorwaarden in het kort – Zekerheidspakket Gebouwenverzekering

Kenmerken Gebouwenverzekering

De Gebouwenverzekering dekt in veel gevallen schade aan uw bedrijfspand. Zo betalen we onder andere voor schade door brand, storm, water (neerslag of leidingwater), blikseminslag en ontploffing.

Daarnaast vergoeden ze eventuele expertise- en bereddingskosten. Expertisekosten zijn de kosten voor het vaststellen van de schade. Bereddingskosten zijn alle kosten om acute schade te beperken.

gebouwenverzekering

En ook de volgende kosten zijn standaard meeverzekerd:
• opruimingskosten;
• huurderving;
• kosten van noodvoorziening;
• extra kosten voor herstel, gemaakt op last van de
overheid.

De Gebouwenverzekering is er voor de eigenaar van een bedrijfsgebouw.

Wat krijgt u vergoed bij de Gebouwenverzekering?

Als de schade te repareren is, vergoeden we de herstelkosten. Anders vergoeden we de herbouwwaarde. In bijzondere gevallen vergoeden ze de verkoopwaarde, bijvoorbeeld als het gebouw al te koop stond.

Gebouw is niet verzekerd bij

  • Schade door een aardbeving of overstroming
  • Schade door grondwater
  • Onderdelen die niet bij het gebouw horen, zoals zonweringen, antennes en lichtreclames.

Polisvoorwaarden Gebouwenverzekering

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Gebouwverzekering dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico.

De Gebouwverzekering op maat

Omdat niet ieder bedrijf of risico hetzelfde is, hebben ze de Gebouwverzekering ook op maat. Dit is een losse verzekering voor de complexere risico’s speciaal op maat gemaakt.

De Gebouwenverzekering in het Zekerheids­pakket

De Gebouwenverzekering is onderdeel van het Zekerheidspakket. Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket vaak ook uit de bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering. Daarnaast hebben we per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Pakketkorting oplopend tot 10%

Het Zekerheidspakket Gebouwenverzekering biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%

Schade melden Gebouwenverzekering

gebouwenverzekering

Wilt u schade melden? Dat kan heel eenvoudig via dit online schademeld formulier. Of rechtstreeks bij de verzekeraar hier.

Garantie tegen onderverzekering

Het kan voorkomen dat de schade aan uw gebouw groter is dan het verzekerde bedrag. Dan bent u onderverzekerd. De Gebouwverzekering, soms ook een zakelijke opstal­verzekering genoemd, garandeert dat de totale schade aan uw gebouw toch helemaal vergoed wordt.

Schade wordt hersteld wanneer het u uitkomt

Heeft u schade met de gebouwenverzekering? Schade laten opnemen en herstellen hoeft niet alleen overdag, maar kan ook buiten kantooruren: doordeweeks tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Deze service kost u niets extra.

Glas en belettering op een gebouw

Ruiten willen nog weleens breken, bijvoorbeeld door vandalisme of een bedrijfsongelukje. Denk overigens niet alleen aan de ramen aan de straatzijde maar ook binnen in het pand zoals glazendeuren of vitrines.
Maar de belangrijkste kostenpost wordt bij ramen vaak vergeten namelijk de belettering of beschildering op uw ramen en glazen deuren? Bij glasbreuk zijn dus de kosten een noodvoorziening, opnieuw plaatsen en belettering. Is de kans op breuk klein of zijn er veel kleine ramen dan kan het risico ook gewoon geaccepteerd worden.

Gebouwen­verzekering op maat

Niet ieder bedrijf of risico is hetzelfde. Daarom hebben ze de gebouwverzekering ook op maat. Dit is een losse verzekering voor de complexere risico’s speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt.

De vergelijking

Wij beoordelen een verzekering en de verzekeraars op de volgende punten:

De uitkomst van onze vergelijkingen van gebouwenverzekeringen resulteert in een voorstel voor een verzekering die met onze kennis en ervaring de beste prijs / kwaliteit verhouding geeft. Heeft u tips of andere inzichten; wij stellen uw mening dan op prijs. Wij zullen bij volgende vergelijkingen die informatie verwerken in onze vergelijkende opgave.

Poliskosten en winstopslag verzekeraar

Elke verzekeraar hanteert een kosten en winstopslag. Die poliskosten en de premie kunnen jaarlijks verschillen en hangen af van het aantal landelijke schadeclaims en prognose van de verwachte claims en bijkomende kosten. Uw eigen schadeclaim heeft geen gevolgen voor de hoogte van uw persoonlijke vervolgpremie. De genoemde premie is altijd inclusief alle kosten. Wij vergelijken alleen gerenommeerde verzekeraars met een goede trackrecord en een stabiel premie en voorwaarden niveau.

Pakketkorting.

Als u meerdere verzekeringen combineert krijgt u een aantrekkelijke pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot 10%.

Onze inkomsten

Onze inkomsten gebouwenverzekering bedragen een vast percentage van 15% – 25% van de premie zonder assurantiebelasting. Dit percentage is marktconform en is bestemd voor de werkzaamheden zoals aanvraag, beheer, controle en schadeafhandeling. De genoemde gebouwenverzekering premie is altijd inclusief deze provisieopslag. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars en hebben geen omzetverplichtingen of specifieke provisieafspraken.

Schade gebouwenverzekering

Is er een zaakschade bij een ander, letselschade of een casco schade, en is die schade verzekerd, dan zorgen wij dat de verzekeringsmaatschappij snel uitbetaald. Vaak betekent schade ook dat er niet mee gewerkt kan worden. Vervangend vervoer en snelle reparatie is dus van groot belang. Daarom zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend goed bereikbaar.

Een specialist gebouwenverzekering

Razendsnel en grondig zorgen dat u tevreden bent, dat is ons doel. U kan aangeven dat wij op afstand moeten blijven. Maar direct contact regelen we ook graag. Ook ’s avonds of in het weekend is overleg prima te regelen. Zo kan zorgvuldig worden nagedacht over de beslissing. U kan het persoonlijke verhaal van Gerrit-Jan Doorneweerd hier lezen.

✅ Kosteloze premieopgave en schadehulp
✅ Tijdsbesparing met unieke online formulieren
✅ Betaalbaar, efficiënt en op dagverwerking
✅ Avond en weekend service
✅ Professionele gebouwenverzekeringen

  1. Tijdsbesparing. Vakkundigheid in combinatie met unieke online formulieren.
  2. Efficiënt. Wij werken uitermate effectief op dagverwerking.
  3. Betaalbaar. Een gunstige premie en de best passende verzekering.
  4. Professioneel. Aantoonbaar gerespecteerd in de sector.
  5. In het weekend of ’s avonds? Geen probleem.

Audio over (op tijd) afsluiten gebouwenverzekering


Video