Arbeidsovereenkomst opstellen kost € 600,-. Juridisch foutloos.

Arbeidsovereenkomsten zijn vaak een ondergeschoven kindje. Wie wil er immers aan denken dat het ooit nog mis kan gaan met die ideale nieuwe werknemer? Helaas komen dan echter alle juridische zaken tevoorschijn zoals arbeidsovereenkomsten. Diezelfde werknemer blijkt plots een goede jurist in de hand te hebben genomen. Een niet-actuele arbeidsovereenkomst kan dan weleens duur uitpakken. Een arbeidsovereenkomst opstellen is dus van groot belang.

Arbeidsovereenkomst opstellen

arbeidsovereenkomst opstellen

U kunt heel eenvoudig een arbeidsovereenkomst opstellen. Het kost in de meeste gevallen rond de € 600,-.  (Alleen controleren kost € 400,-.). U laat dat doen door een rechtsbijstandsverzekeraar. De arbeidsovereenkomst klopt dan juridisch en alle afspraken worden correct vastgelegd. Wij kunnen daarnaast zorgen dat alle informatie over verzuim, pensioen en andere arbeidsvoorwaarden goed worden verwoord.

(U hoeft geen rechtsbijstandsverzekering te kopen of er eentje te hebben. Het is een dienstverlening die los staat van het wel/niet hebben van een polis.)

Waarom een professionele arbeidsovereenkomst opstellen

In de eerste plaats; formeel hoeft u als werkgever geen arbeidsovereenkomst opstellen. Dat klinkt vreemd maar uiteindelijk wordt een werknemer beschermd door het Burgerlijk wetboek waarin al uw verplichtingen staan. Stelt u als werkgever wel een professionele arbeidsovereenkomst op; denk dan na over een heel scala van afspraken die u wilt maken met een werknemer:

Aanvragen arbeidsovereenkomst

Kies dus om alle aspecten goed te vermelden voor een professionele opgestelde arbeidsovereenkomst. Niet zo eentje vanaf het internet maar een grondig exemplaar opgesteld door degene die er dagelijks mee te maken hebben: namelijk een rechtsbijstandverzekeraar en een arbeidsvoorwaardenadviseur zoals wij.  Wilt u onze hulp bij een arbeidsovereenkomst opstellen? Even een emailtje en we zorgen voor het vervolg.

Voorbeelden arbeidsovereenkomst opstellen.

Salaris, pensioen, ziekte, arbeidsongeschiktheid, vakantiedagen, verzuimprotocol, geheimhouding, etc. Wij kunnen helpen met het inhoudelijk nadenken over alle “arbeidsvoorwaarden“. Denk dan aan pensioen, nabestaanden regeling, ziekte, arbeidsongeschiktheid etc. Wat wilt u wel aanbieden en welke zaken wilt u wel/niet verzekeren. Een op welke wijze gaat u dat formuleren in een arbeidsovereenkomst.

Verzuimprotocollen

Goede afspraken met werknemers en oproepkrachten zijn belangrijk om ziekteverzuim oproepkrachten onder controle te houden. het werken met verzuimprotocollen is cruciaal om het ziekteverzuim onder controle te houden. Wilt u een concept? Stuur even een emailtje aan info@doorneweerd.nl met in het onderwerpveld “verzuimprotocol” en wij sturen zonder verplichtingen een uitgebreid concept (.doc) toe die u zelf kunt aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Verzuimverzekeringen offertes

Ar­beids­over­een­komst op­stel­len – de route

Wanneer je iemand aanneemt, is het belangrijk om alles goed vast te leggen in een overeenkomst. Zo bescherm je je bedrijf optimaal. Onze ervaren juristen helpen je graag een arbeidsovereenkomst op te stellen die juridisch waterdicht is.

Juridisch waterdichte arbeidsovereenkomst opstellen

Up-to-date volgens laatste wetgeving
Snel voor je geregeld
1 Intakegesprek bij arbeidsovereenkomst opstellen
Een arbeidsovereenkomst opstellen kun je direct online of telefonisch aanvragen. Je betaalt het bedrag via iDeal, waarbij je de keuze hebt om het in één keer te betalen of in twee termijnen. Zodra we je betaling hebben ontvangen, bepalen we welke jurist de juiste kennis en ervaring heeft om je te helpen. Deze neemt telefonisch contact met je op.

Wat is voor jou belangrijk bij arbeidsovereenkomst opstellen?

Voor een juiste arbeidsovereenkomst, afgestemd op jouw situatie, wil de jurist natuurlijk zoveel mogelijk relevante informatie van je. Hij stelt je meestal direct enkele vragen en hij vertelt je welke informatie of documenten hij verder nodig heeft.

De verzekeraar berekent bij het opstellen van een contract met meer dan 5 pagina’s een meerprijs van € 100 per extra pagina.

 • Documenten opsturen
  In het intakegesprek laat de jurist weten welke documenten en informatie je nog moet verzamelen. Het is belangrijk dat je die zo snel en volledig mogelijk opstuurt. Pas wanneer de jurist alle informatie heeft ontvangen, kan hij een goede inschatting maken van jouw situatie.
 • Concept
  Aan de hand van de informatie stelt de jurist een arbeidsovereenkomst voor je op. Helemaal afgestemd op jouw situatie.
 • Voorleggen conceptovereenkomst
  Vervolgens legt de jurist de conceptovereenkomst aan je voor, zodat je kunt kijken of alles erin staat wat je erin wilt hebben, of je nog vragen hebt en of er nog wijzigingen nodig zijn.
 • Finale versie
  Moet er nog iets worden veranderd in het concept? Dan past de jurist dat voor je aan en maakt daarmee de het document definitief.
 • Ondertekenen van de definitieve arbeidsovereenkomst
  Je ontvangt de arbeidsovereenkomst via post of e-mail. Je hoeft alleen nog je handtekening te zetten en het contract te laten ondertekenen door de wederpartij.

Premies en andere verzekeringen

Bedrijfsaansprakelijkheid - premie op maat Beroepsaansprakelijkheid alle premies online Bedrijfsrechtsbijstand premie berekenen Werknemersschade verzekering Cyber en DataRisk - Direct premie berekenen Zakenreis premie berekenen Handige professionele bedrijven checklist Adviseurswijziging bestaande verzekering Overzicht alle bedrijven verzekeringen