Horeca verzekeringen | premie en keuzes 2019 |

Horeca verzekeringen in een voordeelpakket. Zakelijke horeca verzekeringen voor professionals.

horeca verzekeringen

Klik voor voorbeeldpremies

Ook avond en weekend service. Geen polis en afsluitkosten. Avond en weekend service. Uitstekende prijs/kwaliteit. Inventaris, goederen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, geld,Bedrijfsinformatie

Algemene toelichting horeca verzekeringen

De vergelijking

Wij beoordelen horeca verzekeringen en de verzekeraars op de volgende punten:

✔ Premie horeca verzekeringen

✔ Eigen risico bedrag

✔ Poliskosten

✔ Schadeafhandeling

✔ Branche kennis en voorwaarden

✔ Avond en weekend service

De uitkomst van onze maandelijkse vergelijkingen van horeca verzekeringen resulteert in een voorstel voor de samenstelling van een horeca verzekeringen pakket die met onze kennis en ervaring de beste prijs / kwaliteit verhouding geeft. Heeft u tips of andere inzichten; wij stellen uw mening dan op prijs. Wij zullen bij volgende vergelijkingen die informatie verwerken in onze vergelijkende opgave.

Horeca starten

Horeca verzekeringen

Direct, al voor de start zal een horecaonderneming gaan nadenken over alle horecavergunningen (pdf) en verzekeringen die nodig zijn bij de start en gedurende het ondernemen. Die verzekeringen hebben wij bij voor u op een rij gezet. De verzekeringen vallen uiteen in verschillende soorten. Horeca verzekeringen die bedrijfsrisico’s verzekeringen en horeca verzekeringen die zorgen dat de arbeidsvoorwaarden goed verzekeren geregeld zijn. Dat zijn dus de arbeidsvoorwaarden van de werknemers. Pensioen zal daar meestal geen onderdeel zijn vanwege de verplichting van het bedrijfspensioenfonds Horeca & Catering. Alleen de werknemers met een fulltime salaris horeca dan € 35.000,- zullen een aanvullende regeling nodig hebben.

Brandpreventietips

De premie van horeca verzekeringen is mede gebaseerd op (vaak verplichte) preventie eisen van verzekeringsmaatschappijen.  Veel brandschade kan worden voorkomen door scherp te letten op het verlagen van het brand risico. Hieronder een aantal horeca verzekeringen tips.

 1. Investeer in een gezellige rookplek vlak buiten het horecagebouw en zorg dat rokende klanten die ruimte ervaren als een goed verzorgd en veilig onderdeel van uw horecagebouw. Houd vooral de eerste maanden goed toezicht op de naleving van het rookverbod en laat uw personeel het goede voorbeeld geven. Rook dus niet in het horecagebouw, zelfs niet na sluitingstijd. Vermijd in de rookruimte brandbare lambrisering en versiering.
 2. Vlak buiten het horecagebouw wordt in ieder geval veel gerookt. Zorg voor metalen vaste asbakken op een voor u gunstige plek. U bepaalt hierdoor waar wordt gerookt en voorkomt dat nieuwkomers ontmoedigd worden om uw gebouw binnen te gaan. Sta absoluut niet toe dat in garderoberuimtes, gangen, toiletten en andere niet-openbare ruimten wordt gerookt. Stiekem roken verhoogt het risico op brand en kan voor gevaarlijke situaties zorgen.
 3. Verwarmde terrassen zijn publiekstrekkers. Neem voor de verwarming geen brandgevaarlijke mobiele apparatuur maar installeer een vaste opstelling, met speciaal hiervoor ontworpen terrasverwarmingsapparatuur. Houd de terrasverwarming uit de buurt van (brandbare) zonneschermen. Kijk ook of dergelijk terrasverwarming verzekerd is op de horeca verzekeringen.
 4. Leeg de asbakken die buiten staan regelmatig en behandel het afval op dezelfde wijze als normaliter binnen gedaan werd. Gebruik asverzamelaars en deponeer het afval in metalen afvalbakken met vlamdovend deksel. Gebruik geen afvalbakken van kunststof. Plaats in de rookruimte metalen asbakken met een binnenring, zodat er niets op de grond valt. Denk bijvoorbeeld aan de speciale asbakhouders die vergelijkbaar zijn met de asbakvoorzieningen op stations.
 5. Zorg voor duidelijke informatie over waar wel en waar niet mag worden gerookt. Uw klantgerichtheid wordt hierdoor vergroot. Wees alert op wat er gebeurt in de rookruimten en zorg dat u regelmatig zichtbaar aanwezig bent. Plaats eventueel camera’s. Want weinig claims zorgen ook voor lagere premies voor de horeca verzekeringen,

Voordeelpakket horeca verzekeringen

De volgende verzekeringen kunnen wij in één hotel-restaurant verzekeringspakket plaatsen. Let op dit zijn dus geen arbeidsvoorwaarden verzekeringen. Bij de opsomming hieronder kijken we alleen naar de financiële risico’s die een horecabedrijf kan ervaren als er schade is “door een van buitenkomend onheil“. Dat lijkt een heldere uitleg maar samen met de uitsluitingen is het verstandig vooraf goed te kijken welke risico’s wel/niet verzekerd zijn.

 1. Aansprakelijkheidsverzekering horeca
 2. Werknemersschade horeca verzekeringen
 3. Bedrijfsschade horeca
 4. Geldverzekering horeca
 5. Horeca inventaris
 6. Horeca goederen
 7. Huurdersbelang in gehuurd pand
 8. Horecarechtsbijstand
 9. Rechtsbijstand horecapersoneel
 10. Auto’s en vrachtwagens horeca
 11. Aanhangwagens horeca
 12. Werkmaterieel horeca verzekeringen
 13. Horeca Elektronica verzekering (inclusief computers)
 14. Horecagebouw verzekering (opstal)
 15. Milieuschade verzekering horeca
 16. Eigen vervoer en transport verzekering

Poliskosten en winstopslag verzekeraar

Elke verzekeraar hanteert een kosten en winstopslag. Die poliskosten en de premie van horeca verzekeringen kunnen jaarlijks verschillen en hangen af van het aantal landelijke schadeclaims en prognose van de verwachte claims en bijkomende kosten. Uw eigen schadeclaim heeft geen gevolgen voor de hoogte van uw persoonlijke vervolgpremie. De genoemde premie is altijd inclusief alle kosten. Wij vergelijken alleen gerenommeerde verzekeraars met een goede trackrecord en een stabiel premie en voorwaarden niveau.

Onze provisie-inkomsten

Onze inkomsten op horeca verzekeringen bedragen een vast percentage van 15% van de premie zonder assurantiebelasting. Dit percentage is marktconform en is bestemd voor de werkzaamheden zoals aanvraag, beheer, controle en schadeafhandeling. De genoemde premie is altijd inclusief deze provisieopslag. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars en hebben geen omzetverplichtingen of specifieke provisieafspraken.

Schade

Is er een schade, en is die schade verzekerd op de horeca verzekeringen, dan zorgen wij dat de verzekeringsmaatschappij snel uitbetaald. Soms betekent schade zelfs dat er niet mee gewerkt kan worden. Snelle reparatie is dus van groot belang. Daarom zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend goed bereikbaar.

Premie aansprakelijkheid horeca verzekeringen

Bedrijfsaansprakelijkheid premieberekening

Premie horeca verzekeringen maatwerk

CAR Constructie All Risk maatwerk

Overige bedrijfsverzekeringen

Overzicht alle bedrijven verzekeringen

Het is een vak….