groothandel verzekeringen

Groothandel verzekeringen zijn vaak bijzondere pakketverzekeringen om alle verzekeringen efficient en naadloos te laten aansluiten tegen een redelijke groothandel verzekeringen pakketpremie.

  • De verzekering of onderdelen zijn altijd direct dagelijks op te zeggen.
  • Wij zorgen, zonder verdere kosten, voor alle contacten, telefoontjes en schadeafhandelingen richting de verzekeringsmaatschappij.
  • Er is maar één algemeen eigen risico van € 500,-.
  • Eén premie per maand zonder opslag; een simpele administratie.

De vergelijking groothandel verzekeringen

Wij beoordelen een verzekering en de verzekeraars op de volgende punten:

  1. Groothandel verzekeringenPremie
  2. Eigen risico bedrag
  3. Poliskosten
  4. Schadeafhandeling
  5. Branche kennis en voorwaarden
  6. Avond en weekend service

De uitkomst van onze maandelijkse vergelijkingen van groothandel verzekeringen resulteert in een voorstel voor Groothandel verzekeringen die met onze kennis en ervaring de beste prijs / kwaliteit verhouding geeft. Heeft u tips of andere inzichten; wij stellen uw mening dan op prijs. Wij zullen bij volgende vergelijkingen die informatie verwerken in onze vergelijkende opgave.

Poliskosten en winstopslag verzekeraar

Elke verzekeraar hanteert een kosten en winstopslag bij Groothandel verzekeringen. Die poliskosten en de premie kunnen jaarlijks verschillen en hangen af van het aantal landelijke schadeclaims en prognose van de verwachte claims en bijkomende kosten. Uw eigen schadeclaim heeft geen gevolgen voor de hoogte van uw persoonlijke vervolgpremie. De genoemde premie is altijd inclusief alle kosten. Wij vergelijken alleen gerenommeerde verzekeraars met een goede trackrecord en een stabiel Groothandel verzekeringen premies en voorwaarden niveau.

Onze inkomsten groothandel verzekeringen

Onze inkomsten bedragen een percentage van 15%-25% van de premie zonder assurantiebelasting. Dit percentage is marktconform en is bestemd voor de werkzaamheden zoals aanvraag, beheer, controle en schadeafhandeling. De genoemde premie is altijd inclusief deze provisieopslag. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars en hebben geen omzetverplichtingen of specifieke provisieafspraken.

Transport en eigen vervoer groothandel

Tijdens het vervoer kunnen de goederen gestolen worden, schade ondervinden of gewoon verloren gaan door bijvoorbeeld een ongeval. Het maakt dan niet uit met welk vervoermiddel dat gebeurt. Vrachtwagen, vliegtuig, bestelauto, eigen vervoer of de fiets. Het maakt de verzekeringsmaatschappij niet uit zolang het een zakelijke schade is aan uw goederen. Natuurlijk zullen de meeste goederen worden vervoerd door bedrijven die daarvan hun beroep hebben gemaakt; de professionele vervoerder. Maar ook dan zal een premie transportverzekering goed besteed zijn.

De schadevergoeding die u van die professionele vervoerders krijgt is namelijk heel laag. Vaak niet hoger van € 3,50 per kilo. Zijn uw goederen dus minder dan deze vergoeding dan is het verzekeren van transport via een webwinkel verzekering dus zinvol.

Nieuwe activiteiten

Er zijn steeds meer groothandels die hun bedrijf uitbreiden met een (web)winkel of andere activiteiten. Plots kan er dan sprake zijn van bijvoorbeeld een productaansprakelijkheid. Of extra inventaris. De verzekerde bedragen zijn soms snel te hoog of te laag. Regel dat deze activiteiten altijd uptodate zijn. Groothandel verzekeringen horen uptodate te zijn zodat bij schade er geen discussie kan zijn met de verzekeringsmaatschappij. Vaak horen we “Tja, als we dat geweten hadden zouden we het niet op deze wijze hebben geaccepteerd.” 

Offertes en premies overig

Inventaris en goederen - premie aanvraag Bedrijfsaansprakelijkheid - premie aanvraag Gebouwen verzekering - premie Bedrijfsschade verzekering - premie aanvraag Bedrijfsrechtsbijstand verzekering - premie Werkgeversaansprakelijkheid premies Adviseurswijziging bestaande verzekering Overzicht alle bedrijven verzekeringen