Wij ontvangen meestal ongeveer 17,5% provisie van de premie van de verzekeringsmaatschappij. In de meeste gevallen zal dat bij deze verzekering ongeveer € 50,- bedragen.

Wij geven ook voor deze particuliere verzekering een volledige dienstverlening. Dat betekent dat wij zorgen dat de aanvraag compleet wordt gemaakt voor acceptatie; wij controleren de voortgang zodat u redelijk op tijd de polis ontvangt en ook controleren wij de polis en doen alle toekomstige beheerwerkzaamheden. Verder helpen wij bij een schade.

De provisie is dan onvoldoende om deze belangrijke verzekering aan te bieden. Wij vinden dit echter wel een belangrijke dienstverlening zodat ook particulieren zich (verplicht) kunnen verzekeren met hun werkmaterieel.

Wij hebben daarom een extra vergoeding nodig om de kosten van aanvraag tot polis (en afhandeling van een schadeclaim) kostendekkend te krijgen. Daarom worden er door ons 1 extra administratieve uur (€ 85,- per uur excl 21%) extra in rekening worden gebracht.

Denkt u dat het onredelijk voor u uitpakt omdat er bijvoorbeeld sprake is van het verzekeren van meerdere werkmaterielen, neem dan even contact met ons op.

Werkmaterieel particulier online premie

Premie werkmaterieel zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheid - premie op maat Gebouwen - online premie Bedrijfsrechtsbijstand premie berekenen Werkmaterieel overig online aanvragen Handige professionele bedrijven checklist Overzicht alle bedrijven verzekeringen Tractorverzekering premie berekenen Graafmachine premie berekenen Laadschop - shovel premie berekenen Bulldozer premie berekenen Hoogwerker premie berekenen Hijskraan premie opvragen online Heftruck premie berekenen Verreiker premie berekenen Werkmaterieel particulier online premie Adviseurswijziging bestaande verzekering