DGA pensioen 2019 premies online

DGA pensioen 2019

Met deze DGA pensioen 2019 regeling bouwt de DGA een solide pensioenkapitaal op met een beschikbare premie regeling met lifecycle opbouw. In de pensioenpremie zitten geen andere kosten; de volledige premie (100%) wordt gebruikt voor uw pensioen.


Uw invoer

Kapitaal en pensioenuitkering

Uw pensioengrondslag. (salaris – franchise)


Prognose pensioen eindkapitaal


Verwachte levenslange pensioenuitkering per jaar


Premie

Maximaal toegestane pensioenpremie 2019.


Uw gekozen pensioenpremie per jaar.Informatie en offerteaanvraag DGA Pensioen


U ontvangt binnen 2-3 dagen vrijblijvend de gevraagde uitwerking en onze tarieven.


Pensioengevend loon DGA pensioen 2019

AOW-franchise DGA pensioen 2019

De franchise factor voor een beschikbare premieregeling 100/75 van de AOW-uitkering plus vakantie-uitkering die geldt voor gehuwden met een partner ouder dan de AOW-leeftijd (in de tabel: AOW 50%). De minimale fiscale AOW Franchise DGA Pensioen 2019 is voor respectievelijk een beschikbare premieregeling dus € 13.785,-.

Nabestaandenpensioen

Bij een DGA pensioenverzekering 2019 kan het nabestaandenpensioen worden ingebouwd. Na het overlijden van de DGA zal de privé partner een, vaak levenslange, pensioenuitkering ontvangen. Vaak is die uitkering niet passend of te hoog, te laag of te lang. Daarom wordt er vaak voor gekozen voor een op maat gemaakte overlijdensrisicoverzekering die voor de achterblijvende partner op maat kan worden aangepast.

Geen premieverplichting

Een DGA pensioen verzekering 2019 is een eenzijdig contract. U gaat het contract aan met de “passieve” pensioenverzekeraar. Voor een DGA is er daarom altijd een mogelijkheid om, binnen de fiscale wetgevingskaders, de premiebetaling te wijzigen of te stoppen. Het opgebouwde pensioenkapitaal moet echter om fiscale redenen ook daadwerkelijk worden gebruikt voor de aankoop van een pensioenuitkering. Ook als u eerder stopt met premiebetaling.

Allianz

Allianz biedt oplossingen voor DGA pensioen verzekering en andere inkomensrisico’s via o.a. Allianz Lifecycle. Door het brede assortiment en de ruime keuze in dekkingen kunt u pensioen altijd volledig naar eigen wens samenstellen. Wij zijn u daarbij graag van dienst. Allianz maakt deel uit van de internationale Allianz Group, een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld met ruim vijfentachtig miljoen klanten in meer dan zeventig landen

Informatie en premies