Bergland ZwitserLeven

Even een weblog over Zwitser Leven. Zwitser Leven gaat polissen rechtstreeks aan consumenten verkopen want “we verkopen te weinig via de intermediairs”.
Geachte heer Keim, directeur van Zwitser Leven, daar zou misschien wel eens een heel goede reden voor zijn. Misschien zijn uw risicoverzekeringen wel gewoon te duur. Het is natuurlijk uw goed recht om ze online te verkopen, zonder tussenpersonen. Maar daarna doet u iets vreemds; een polis met tussenpersoon is net zo duur als zonder tussenpersoon.

Waarom zo krampachtig? Gewoon een direct writer starten met goedkope eigen verzekeringen. Delta Lloyd en Ohra doen het al jaren. Maar ga niet verzekeringen onder eigen naam verkopen want dat schept verwarring bij de consument en bij de verzekeringstussenpersoon.
Ik heb al een naam voor uw nieuwe bedrijf: Bergland-online.nl. (De domeinnaam is nog vrij) Tussenpersonen zullen u vast niet de rug toekeren, die zorgen wel voor zichzelf. Die verkopen hun hogere prijs al jaren aan hun klanten met hele goede argumenten