Aannemer bedrijfsaansprakelijkheid online premies 2021

Een aannemer bedrijfsaansprakelijkheid verzekering komt in veel verschillende vormen voor. Dus om dat duidelijkheid te krijgen, is hieronder een eenvoudig maar doeltreffend lijstje gemaakt. Gewoon doorstrepen welke aannemer verzekering niet past bij uw bedrijf. Daarna eenvoudig zelf berekenen welke premie er voor betaald moet worden.

Aannemer premie berekenen

Aannemer bedrijfsaansprakelijkheid verzekering.

aannemer verzekering

Iedereen heeft wel een persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering. Deze aannemer bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is de zakelijke variant erop. Een aannemer bedrijfsaansprakelijkheid verzekering verzekert zaakschade en letselschade. Beide schades kunnen grote financiële gevolgen hebben voor de aannemer en kunnen tot persoonlijk faillissement leiden als deze niet correct zijn verzekerd. Twee voorbeelden om dat duidelijk te maken.

Audio bedrijfsaansprakelijkheid

Voorbeelden

  1. U vernielt in een flat in een waterleiding en alle verdiepingen krijgen waterschade. De financiële schade is groot maar een aannemer verzekering zorgt voor deze aannemer bedrijfsaansprakelijkheid  dekking. De zaakschade wordt dus vergoed op deze aannemer bedrijfsaansprakelijkheid verzekering.
  2. U laat een bouwdroger aan staan. er breekt brand uit en het pand er naast brand ook af. Die verzekeraar meldt zich bij u met de schadeclaim. (regres)
  3. Een medewerker rijdt naar een klant toe. Onderweg rijdt u met uw fiets een voetganger aan en deze krijgt een dwarslaesie. Het is slechts één van de vele risico’s die u dagelijks loopt. De aannemer bedrijfsaansprakelijkheid verzekering keert dan de letselschade uit.

Overige risico’s en de aannemer bedrijfsaansprakelijkheid

  1. Constructie All Risk. U heeft als aannemer een grote opdracht maar vlak voordat u moet opleveren, is er een stevige storm en al het werk gaan verloren. Ook de geïnvesteerde uren zijn zinloos geweest. U moet dan zelf de schade herstellen. Uw eigen werk is verloren gegaan. Heeft u veel kleine opdrachten maar nooit een grote opdracht dan is deze aannemer bedrijfsaansprakelijkheid verzekering minder nodig.
  2. Bedrijfsrechtsbijstand. Discussies met relaties, leveranciers, inhuur of overheden. Altijd plezierig als juridische hulp beschikbaar is en die kosten worden. Overleg met een jurist, vaak soms alleen maar even om te klankborden, als er mogelijke problemen aan gaan komen.
  3. Gereedschap en materialen aannemer. Heeft u een vrachtwagen of bestelauto dan kan met zo’n eigen vervoerverzekering diefstal verzekerd worden. Is de kans gering en gebruikt u geen dure gereedschappen of materialen dan kan deze aannemer verzekering ook best worden gemist.

Controle via checklist

En dan zijn er nog veel andere dekkingen voor een aannemer bedrijfsaansprakelijkheid verzekering die misschien toch zinnig zijn. kijk eens even onze checklijst even door. Denk daarbij vooral aan de risico’s die (als ze zich voordoen)  u persoonlijke financieel in problemen brengen of het voorbestaan van uw aannemersbedrijf in gevaar brengen.

Waarom wij?

  • Wij hebben honderden Aannemer bedrijfsaansprakelijkheid geregeld en onder ons beheer. Zo’n bouwverzekeringservaring is van groot belang bij de juiste keuze van verzekeraar en product.
  • Verzekeraars zoals Nationale-Nederlanden erkennen ons als bouwverzekeringsspecialist.
  • Doorneweerd komt uit een echte bouwfamilie (twee aannemersbedrijven) en er is dus affiniteit met het bouwvak (en risico’s).
  • Bij schades snappen we de urgentie en zijn dus ook ’s avonds en in het weekend goed bereikbaar.

Premies aannemer bedrijfsaansprakelijkheid verzekering

Aannemer premie berekenen Klusbedrijf premie berekenen Installatiebedrijf premie berekenen CAR Constructie All Risk maatwerk Bouw eigen woning - CAR premie berekenen Gebouwen - online premie Adviseurswijziging bestaande verzekering Overzicht alle bedrijven verzekeringen

Video