Café verzekeringen 2020 online premie

Café verzekeringen is niet een onderwerp waar veel horeca ondernemers zich graag mee bezig houden. Bij een schade wilt u geen discussies over de details van voorwaarden maar een direct en royale afwikkeling van schade door goede Café verzekeringen.

Horeca verzekeringen premies online

Aansprakelijkheid café verzekeringen

Wij vinden aansprakelijkheid het eerste risico om over te praten bij Café verzekeringen. Letselschade en schade aan spullen van een ander, zijn de eerste risico’s om over na te denken.

 1. Iemand heeft letsel door een slechte stoel of barkruk.
 2. Een werknemer brandt zich in de keuken.
 3. U pand brandt af maar ook de buurman heeft schade. Die gaat u aansprakelijk stellen voor uw schade.
 4. Sommige café ondernemer heeft cateringactiviteiten buiten de deur. Dat betekent niet alleen op de werkvloer risico’s maar ook buiten de deur.
 5. Uw geeft een klant per abuis iets te eten of te drinken waar ze ziek van worden.
 6. Een gast die uitglijdt over een pasgedweilde vloer, of vanwege een gehuurde tent die kapot gaat of een fout van een medewerker.

Zorg dat u de juiste beslissingen neemt en de juiste afspraken maakt. Maar ook stommiteiten zijn natuurlijk ook gewoon verzekerd bij Café verzekeringen. Direct een premie online voor het bedrijfsaansprakelijkheidsrisico kan via deze link:

Verdeling soorten café’s

Café verzekeringen

De verdeling is van belang omdat verzekeringsmaatschappijen het risico per soort café beoordeeld. Het ene café is het andere niet. Met of zonder warme of koude maaltijden; het maakt voor de premie en de voorwaarden een groot verschil. Bij Café verzekeringen spelen de soort horecagelegenheid uiteraard een rol.

 1. Café. Een horecagelegenheid voor het gebruiken van (alcoholische) dranken en eventueel een borrelgarnituur. Geen gelegenheid voor het gebruiken van maaltijden
 2. Eetcafé. Horecagelegenheid voor het gebruiken van (alcoholische) dranken en waar warme gerechten en maaltijden worden geserveerd
 3. Grand café. Horecagelegenheid voor het gebruiken van koffie, thee, (alcoholische) dranken en waar warme en koude gerechten/maaltijden worden geserveerd
 4. Café met zaal. Horecagelegenheid voor het gebruiken van (alcoholische) dranken en eventueel een borrelgarnituur. Ook zaalverhuur. Geen gelegenheid voor het gebruiken van maaltijden

Brand….”Ach, een paar stoelen en krukken”…..

cafe verzekeringen

Niet elk café heeft een 1e klas inventaris. Maar denk eens na over een café met een 2e handsinventaris. Als het afbrandt dan moet er een bar komen, een plafond, wanden, vloerbedekking en alle kasten en apparatuur moet worden vervangen. Denk ook aan een podium, extra meubilair of beeld- en geluidsapparatuur. En er komt lange tijd geen klant meer binnen. Preventietips.

Welke risico bij café verzekeringen

We praten over risico’s bij café verzekeringen van

 1. het huurdersbelang,
 2. inventaris en
 3. bedrijfsschade

Oftewel, hoe ziet uw wereld er uit als horeca ondernemer als morgen de tent op “zwart” gaat door brand. Café verzekeringen voor brand en aansprakelijkheid zijn cruciaal in elk café.

Bedrijfsschade Café verzekeringen

U bedrijf brandt uit of heeft grote waterschade. De volgende ochtend kijkt u in een zwart smeulend gat. Vervelend maar de schade zal worden vergoed. Maar wanneer gaat uw bedrijf weer open? Tot wanneer kunt u uw werknemers blijven betalen? Hoe ingewikkeld is het opnieuw opbouwen van het pand en interieur? En wanneer krijgt u uw winst weer bijgeschreven op uw bankrekening? Dit is het terrein van alles rondom bedrijfsschade. Oftewel het risico van omzetderving. 50% van de bedrijven die met brand worden geconfronteerd gaan failliet. Dat is niet nodig en goed op te lossen.

Tijdelijke sluiting

Bij een (tijdelijke) sluiting van uw bedrijf na een schade krijgt u bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed via uw Café verzekeringen om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Denk aan advertenties of reclameborden.

Een bioscoop of ander bedrijf in uw directe omgeving kan zorgen voor een regelmatige bezoekersstroom. Als zo’n bedrijf tijdelijk moet sluiten door bijvoorbeeld brand, kunt u inkomsten mislopen omdat er minder gasten zijn.

Als een belangrijke leverancier niet kan leveren (na bijvoorbeeld een grote waterschade) zijn de extra kosten die u moet maken voor een groot deel verzekerd.

De vergelijking

Wij beoordelen café verzekeringen en de verzekeraars op de volgende punten:

 1.  Premie
 2.  Eigen risico bedrag
 3.  Poliskosten
 4.  Schadeafhandeling
 5.  Branche kennis en voorwaarden
 6.  Avond en weekend service

De uitkomst van onze maandelijkse vergelijkingen van café verzekeringen resulteert in een voorstel voor een verzekering die met onze kennis en ervaring de beste prijs / kwaliteit verhouding geeft. Heeft u tips of andere inzichten; wij stellen uw mening dan op prijs over café verzekeringen. Wij zullen bij volgende vergelijkingen die informatie verwerken in onze vergelijkende opgave.

Premie café verzekeringen pakket

Horeca verzekeringen premies online Gebouwen en opstallen - premie op maat Bedrijfsschadeverzekering premie aanvraag Bedrijfsrechtsbijstand premieberekening Overzicht alle bedrijven verzekeringen