Graafmachineverzekering premie voor speciale gravers

Wij kunnen voor veel graafmachineverzekering premie berekeningen direct online premies aanbieden. Een enkele keer zijn het dermate specifieke gravers die niet binnen een standaard premieopgave kunnen worden opgegeven. Dit formulier kunt u daarvoor gebruiken. Neem gerust de gelegenheid additionele informatie toe te voegen als dat voor de offerteaanvraag zinvol is.

Graafmachine premieberekening

U kunt direct het graafmachineverzekering premie formulier invullen of eerst luisteren naar podcast werkmaterieel en graafmachineverzekering.

Uitleg invoervelden offerteaanvraag graafmachineverzekering premie

Graafmachineverzekering-premie

 • Verzekeringsdekking graafmachineverzekering premie
  • WA is voor schade die u met uw Graafmachine aan anderen toebrengt. Deze graafmachineverzekering is ook wettelijk verplicht voor een motorrijtuig zonder eigen kenteken
  • WA + mini Casco is de schade aan uw Graafmachine gedekt als gevolg van bijvoorbeeld brand, blikseminslag, ontploffing, kortsluiting, diefstal, joyriding, oplichting en verduistering.
  • Casco graafmachineverzekering is, naast schade die buiten uw schuld is ontstaan, ook schade door uw schuld gedekt.
 • Eigen gebrek. Daar wordt onder verstaan machinebreuk, metaalmoeheid en materiaal- en constructiefouten van uw Graafmachine .
 • Ondergrondse schade. Betreft het verzekeren van de aansprakelijkheid voor schade aan kabels, buizen en/of leidingen door het gebruik van een werkvoertuig.
 • Rechtsbijstand. Dit is dekking voor juridische geschillen in verband met het bezit of gebruik van een  werkvoertuig.
 • Schadeverzekering Bestuurder. Dit geeft recht op een vergoeding bij letselschade van de bestuurder van een werkvoertuig als gevolg van een ongeval.
 • Verhuur aan derden. Als u het werkmaterieel verhuurt geef dat hier aan. Ook als het slechts incidenteel gebeurd.
 • Catalogusprijs Graafmachine : De indicatie van de huidige catalogusprijs.
 • Aanschafprijs Graafmachine : Het bedrag van de aanschafnota.

De dekkingen op de graafmachineverzekering premie kunnen per verzekeraar verschillen. 

Graafmachineverzekering premie informatie

De graafmachineverzekering premie is vaak afhankelijk van verschillende factoren, zoals het verzekerd bedrag, uw jaaromzet of het soort bedrijf dat u heeft.

Eigen risico telt maar één keer per schadegeval. Heeft u een schadegeval dat onder meerdere verzekeringen valt, bijvoorbeeld stormschade aan uw bedrijfsgebouw en bestelauto?

Pakketkorting. Als u meerdere verzekeringen combineert krijgt u een aantrekkelijke pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot wel 12%.

Uitsluitingen verzekering

Zeker zo interessant is het, naast de graafmachineverzekering premie, bekijken van de uitsluitingen in de verzekeringsvoorwaarden. Hieronder een aantal voorbeelden van mogelijke uitsluitingen voor beperkt casco en het volledig casco gedeelte. Vrijwel elke verzekeraar hanteert deze uitsluitingen.

 1. Opzet of roekeloosheid. Uitgesloten is schade veroorzaakt door opzet, al dan niet bewuste roekeloosheid of al dan niet bewuste schuld van de verzekerde zelf.
 2. Onvoldoende onderhoud. Uitgesloten is schade die het gevolg is van de verzekerde te verwijten ernstig gebrek aan onderhoud van het werkmaterieel. Oftewel, onderhoud het werkmaterieel Verplicht jaarlijks onderhoud is niet altijd verplicht.
 3. Normale slijtage is uitgesloten bij een verzekering. Uitgesloten is schade bestaande uit herstelkosten bij normale slijtage.
 4. Drank en drugsgebruik maar ook het gebruik van het werkmaterieel voor andere doeleinden (stunten, racen, etc.) kan ook tot verlies van een schade-uitkering leiden.

De vergelijking van een graafmachineverzekering premie

Wij beoordelen de graafmachineverzekering premie en de verzekeraars op de volgende punten:

 1.  Graafmachineverzekering premie
 2.  Eigen risico bedrag
 3.  Poliskosten
 4.  Schadeafhandeling
 5.  Branche kennis en voorwaarden
 6.  Avond en weekend service

De uitkomst van onze maandelijkse vergelijkingen van verzekeringen resulteert in een voorstel voor een verzekering die met onze kennis en ervaring de beste prijs / kwaliteit verhouding geeft. Wij houden daarbij ook rekening met gewogen verschillen tussen de wettelijke aansprakelijkheidsdekking en de All Risk Casco verzekering inclusief alle extra modules. Heeft u tips of andere inzichten; wij stellen uw mening dan op prijs. Wij zullen bij volgende vergelijkingen die informatie verwerken in onze vergelijkende opgave.

Poliskosten en winstopslag verzekeraar

Elke verzekeraar hanteert een kosten en winstopslag binnen een graafmachineverzekering premie. Die poliskosten en de premie kunnen jaarlijks verschillen en hangen af van het aantal landelijke schadeclaims en prognose van de verwachte claims en bijkomende kosten. Uw eigen schadeclaim heeft geen gevolgen voor de hoogte van uw persoonlijke vervolg premie. De genoemde graafmachineverzekering premie is altijd inclusief alle kosten. Wij vergelijken alleen gerenommeerde verzekeraars met een goede trackrecord en een stabiel graafmachineverzekering premie en voorwaarden niveau.

Onze provisie-inkomsten

Onze inkomsten bedragen een vast percentage van 15% van de premie zonder assurantiebelasting. Dit percentage is marktconform en is bestemd voor de werkzaamheden zoals aanvraag, beheer, controle en schadeafhandeling. De genoemde premie is altijd inclusief deze provisieopslag. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars en hebben geen omzetverplichtingen of specifieke provisieafspraken.

Schade

graafmachineverzekering premie

Is er een zaakschade bij een ander, letselschade of een casco schade, en is die schade verzekerd, dan zorgen wij dat de verzekeringsmaatschappij snel uitbetaald. Vaak betekent schade ook dat er niet mee gewerkt kan worden. Vervangend vervoer en snelle reparatie is dus van groot belang. Daarom zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend goed bereikbaar.

15 Attentiepunten bij Graafmachineverzekering premie.

 1. Het gaat om premie, premie, premie. Toch is daar wel iets op af te dingen. Ga bijvoorbeeld niet in zee met nieuwkomers en prijsvechters. Ergens komt er een moment dat u de prijs er (wel) voor betaald.
 2. Een verzekering is alleen nuttig als er ook soepel wordt uitgekeerd. Vraag eens aan uw adviseur hoe zijn/haar ervaringen zijn. Let op; Bij een lage premie van een graafmachineverzekering zijn verzekeringsmaatschappijen vaak kritischer bij een schadeclaim. Populair gezegd; er zijn meer kleine lettertjes.
 3. Verzekeren rechtstreeks bij een verzekeringmaatschappij of een eigen adviseur. Zelf doen kost tijd en dus ook uw geld. Niet iedereen de deskundigheid om verzekeringsmaatschappijen kritisch weerwoord te geven als ze een schadeclaim afwijzen. De graafmachineverzekering premie via een adviseur is daardoor wel altijd iets hoger.
 4. Denk eens over een verzekeringspakket. Hoge pakketkortingen tot 12% bij meerdere zakelijke verzekeringen.
 5. Is er een kosteloze aanvraag, controle en beheer. Worden schade gratis afgehandeld? Wij rekenen geen extra kosten voor onze hulp bij een schade.
 6. Kies altijd grote Nederlandse verzekeraars; daar kunt u de minste problemen verwachten bij een schade.
 7. Geen kenteken graafmachine (nog) dan is het verzekeren natuurlijk ook verstandig.
 8. Kies een verzekeringsadviseur die geregistreerd is bij de AFM  en eentje die een beetje plezier heeft in het premie vergelijken van trekkerverzekeringen.
 9. Gekoppelde aanhangwagen hoort standaard Wettelijke aansprakelijkheid WA meeverzekerd te zijn en onderdeel van de graafmachineverzekering premie. Wij zorgen daar voor.
 10. Zijn er verder nog veel extra poliskosten en administratievergoedingen?
 11. Hoe is de schade door lading wel verzekerd op de polis?
 12. Letselschade is altijd een groot financieel risico. Is dat voldoende verzekerd? Letselschade aan andere personen hoort meeverzekerd te zijn tot € 6.100.000.
 13. Hoe is afvallende schade door de lading verzekerd?
 14. Zijn de meest voorkomende beperkt casco schades goed verzekerd? Denk aan
  1. brand,
  2. ontploffing,
  3. diefstal,
  4. vandalisme,
  5. joyriding,
  6. storm en natuurrampen.
 15.  Zijn de meest voorkomende volledig casco schades goed verzekerd? Denk aan
  1. botsen,
  2. stoten,
  3. slippen,
  4. omslaan,
  5. te water of
  6. van de weg raken.

Premie online

Bulldozer premieberekening Graafmachine premieberekening Hoogwerker premieberekening Hijskraan premie opvragen online Heftruck premieberekening Laadschop - shovel premieberekening Tractor premieberekening Verreiker premieberekening

Typen graafmachineverzekering:

 • Atlas 
 • Caterpillar 
 • Volvo 
 • JCB 
 • Kubota 
 • Takeuchi 
 • Munster 
 • Manitou 
 • Hitachi 
 • Peljob 
 • Sherpa 
 • Hyundai 
 • Cat 
 • Liebherr 
 • IHI 
 • Doosan Daewoo 
 • Ahlmann 
 • Komatsu 
 • Bobcat 
 • Everun 
 • Yanmar 
 • Sonstige