Klusbedrijf verzekering voor 2022 premie online pakket

Een zinnige en onzinnige klusbedrijf verzekering kunnen we meestal gemakkelijk aangeven. Om duidelijkheid te krijgen, hebben we hieronder een lijstje gemaakt. Gewoon afstrepen wat niet nodig is. Wat er over blijft, kan eenvoudig zelf berekend worden.

Klusbedrijf pakketverzekering - premie

Overzicht klusbedrijf verzekering

  1. Bedrijfsaansprakelijkheid. Iedereen heeft een aansprakelijkheidsverzekering particulieren. Deze verzekering is de zakelijke variant erop. Het verzekert schade aan zaken en letselschade. Twee voorbeelden maken dat duidelijk.
    1. U boort in een flat in een waterleiding en alle verdiepingen eronder staan snel daarna onder water. Een enorme financiële schade maar een klusbedrijf verzekering zorgt voor dekking.
    2. U rijdt op de fiets naar een klant toe. Onderweg rijdt u een voetganger een dwarslaesie. Sneu voor die voetganger maar uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering keert dan de schade uit.
  2. Constructie All Risk. Uw klusbedrijf heeft een grote klus maar vlak voordat u moet opleveren, stormt het en al het werk en werktijd gaan verloren. U moet dan zelf voor eigen rekening de schade herstellen. Heeft u veel kleine klussen maar nooit een grote klus dan is deze klusbedrijf verzekering overbodig.
  3. Bedrijfsrechtsbijstand. Gelazer met klanten, leveranciers, inhuur of overheden. Altijd handig om juridische hulp te kunnen vinden. Ook prettig om even te overleggen met een jurist als er mogelijke problemen aan gaan komen.
  4. Gereedschap en materialen. Heeft u een bestelbus dan kan met zo’n eigen vervoerverzekering diefstal verzekerd worden. Is de kans heel klein, gebruikt u geen dure gereedschappen of materialen dan kan deze klusbedrijf verzekering ook best worden gemist.

Uitbreidingen klusbedrijf verzekering

En dan zijn er nog veel extra klusbedrijf verzekeringen die misschien toch zinnig zijn. kijk eens even onze checklijst met risico’s even door. Daar staan de meeste gemeld. Vaak zijn ze vooral verstandig bij risico’s die u zelf niet kunt betalen of die uw klusbedrijf in gevaar brengt. Een klusbedrijf verzekering maakt het werken een stuk minder stressvol.

Bedrijfsaansprakelijkheid audio

Twijfel? Bel ons dan even; dat kost niets. Wij snappen het verzekeren van uw kluswerk en dat scheelt veel premie.

Voorbeelden schadeclaims

I.          U vernielt in een flat in een waterleiding en alle verdiepingen krijgen waterschade. De financiële schade is groot maar een klusbedrijf verzekering zorgt voor deze aansprakelijkheidsdekking. De zaakschade wordt dus vergoed op deze aannemer verzekering.

II.         U laat een bouwdroger aan staan. er breekt brand uit en het pand er naast brand ook af. Die verzekeraar meldt zich bij u met de schadeclaim. (regres)

III.        Een medewerker rijdt naar een klant toe. Onderweg rijdt u met uw fiets een voetganger aan en deze krijgt een dwarslaesie. Het is slechts één van de vele risico’s die u dagelijks loopt. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van een klusbedrijf verzekering keert dan de letselschade uit.

IV.       Maar stel, uw medewerker veroorzaakt per ongeluk een brand bij éém van uw klanten. Dan lopen de kosten al gauw hoog op. 

Voordelen klusbedrijf verzekering

Dagelijks opzegbaar
Ook avond en weekend service
Snel een polis en verzekeringsdekking
Hoge pakketkortingen bij meerdere verzekeringen

Premies online berekenen

Aannemer pakketverzekering - premie Klusbedrijf pakketverzekering - premie Installatiebedrijf verzekering - premie CAR Constructie All Risk maatwerk Gebouwen verzekering - premie Adviseurswijziging bestaande verzekering Overzicht alle bedrijven verzekeringen

Video