Klusbedrijf verzekering 4 voorbeelden en tips in 2018

Zinnige en onzinnige klusbedrijf verzekeringEen zinnige en onzinnige klusbedrijf verzekering kunnen we meestal gemakkelijk aangeven. Om duidelijkheid te krijgen, hebben we hieronder een lijstje gemaakt. Gewoon afstrepen wat niet nodig is. Wat er over blijft, kan eenvoudig zelf berekend worden.

CAR Klusbedrijf premie berekenen online

 

  1. Bedrijfsaansprakelijkheid. ALTIJD. Iedereen heeft een aansprakelijkheidsverzekering particulieren. Deze klusbedrijf bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is de zakelijke variant erop. Het verzekert schade aan zaken en letselschade. Twee voorbeelden maken dat duidelijk.
    1. U boort in een flat in een waterleiding en alle verdiepingen eronder staan snel daarna onder water. Een enorme financiële schade maar een klusbedrijf verzekering zorgt voor dekking.
    2. U rijdt op de fiets naar een klant toe. Onderweg rijdt u een voetganger een dwarslaesie. Sneu voor die voetganger maar uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering keert dan de schade uit.
  2. Constructie All Risk. SOMS. Uw klusbedrijf heeft een grote klus maar vlak voordat u moet opleveren, stormt het en al het werk en werktijd gaan verloren. U moet dan zelf voor eigen rekening de schade herstellen. Heeft u veel kleine klussen maar nooit een grote klus dan is deze klusbedrijf verzekering overbodig.
  3. Bedrijfsrechtsbijstand. VAAK. Gelazer met klanten, leveranciers, inhuur of overheden. Altijd handig om juridische hulp te kunnen vinden. Ook prettig om even te overleggen met een jurist als er mogelijke problemen aan gaan komen.
  4. Gereedschap en materialen. SOMS. Heeft u een bestelbus dan kan met zo’n eigen vervoerverzekering diefstal verzekerd worden. Is de kans heel klein, gebruikt u geen dure gereedschappen of materialen dan kan deze klusbedrijf verzekering ook best worden gemist.

En dan zijn er nog veel extra klusbedrijf verzekeringen die misschien toch zinnig zijn. kijk eens even onze checklijst met risico’s even door. Daar staan de meeste gemeld. Vaak zijn ze vooral verstandig bij risico’s die u zelf niet kunt betalen of die uw klusbedrijf in gevaar brengt.

Twijfel? Bel ons dan even; dat kost niets. Wij snappen het verzekeren van uw kluswerk en dat scheelt veel premie.

CAR Klusbedrijf premie berekenen online
Alle bedrijven offertes

 

Verzekeringen

Laat uw reactie achter