Premie Bestelauto verzekering 2022 met 17 afvinklijst

De premie bestelauto verzekering hebben wij teruggebracht tot een handig afvinklijst. in 17 punten kunt u eenvoudige belangrijke tips krijgen om de juiste en laagste premie  te krijgen en te vergelijken. Als specialist helpen wij met deze vergelijking en kiezen steeds opnieuw de beste aanbieders.

17 punten vergelijking van de premie bestelauto verzekering

 1. Gratis schadebegeleiding. Wij rekenen geen extra kosten bij de premie bestelauto verzekering voor onze hulp bij een schade.
 2. Lage premie. Let op; Bij een lage premie Bestelauto verzekering zijn verzekeringsmaatschappijen vaak kritischer bij een schadeclaim. Populair gezegd; er zijn meer kleine lettertjes.
 3. premie Bestelauto verzekering
  Soepele schade behandeling.
  Een verzekering is alleen nuttig als er ook soepel wordt uitgekeerd.
 4. Rechtstreeks bij een verzekeringmaatschappij of een eigen adviseur. Zelf doen kost tijd en dus geld. Ook heeft niet iedereen de deskundigheid om verzekeringsmaatschappijen kritisch weerwoord te geven als ze een schadeclaim afwijzen. De premie Bestelauto verzekering is daardoor wel altijd iets hoger.
 5. Denk eens over een pakket met meerdere verzekeringen. Er zijn vaak hoge pakketkortingen tot 12% bij meerdere zakelijke verzekeringen.
 6. Bekijk de extra dienstverlening rondom een bestelautoverzekering. Bij ons is er een kosteloze aanvraag, controle en beheer.
 7. Kies altijd grote Nederlandse verzekeraars; daar kunt u de minste problemen verwachten bij een schade.
 8. Kies een verzekeringsadviseur die geregistreerd is als schadeverzekeringsadviseur bij de AFM.
 9. De aanhangwagen. Gekoppelde Aanhangwagen hoort standaard Wettelijke aansprakelijkheid WA meeverzekerd te zijn en onderdeel van de premie bestelauto verzekering. Wij zorgen daar voor.
 10. ‘No blame, no claim’. Oftewel behoud van de no-claimkorting als er geen schuld is aan de schade, kan belangrijk zijn.
 11. Pechhulp is via ons bijna verzekerd bij de premie Bestelauto verzekering als de bestelauto niet ouder is dan maximaal 36 maanden.
 12. Dag en nacht hulpverlening van de Alarmcentrale is te adviseren. Daar zijn geen kosten aan verbonden.
 13. Maandbetaling. Geen premieopslag bij maandbetaling vinden wij logisch.
 14. Geen andere verzekeringskosten of administratiekosten bij de premie Bestelauto verzekering.
 15. Letselschade aan andere personen hoort meeverzekerd te zijn tot € 6.100.000.
 16. Schade aan zaken van anderen tot € 2.500.000.
 17. Schade door lading.

Beperkt Casco

Bij beperkt Casco hoort het volgende ook meeverzekerd te worden:

 • Ruitschade, inclusief zonnedak;
 • Brand, ontploffing;
 • Diefstal, joyriding;
 • Storm en natuurrampen.

Volledig casco

 • Botsen, stoten, slippen, omslaan, te water of van de weg raken;
 • Vandalisme;
 • Overige oorzaken van buitenaf.

Gerelateerde artikelen

De verzekeringsdekking en de extra toevoegingen bepalen de premie voor een bestelauto verzekering. De gerelateerde artikelen:

 1. 11x betere WA verzekering bestelauto
 2. Grijs kenteken bestelauto

Premie online berekenen

Inventaris en goederen - premie aanvraag Bedrijfsaansprakelijkheid - premie aanvraag Gebouwen verzekering - premie Bedrijfsschade verzekering - premie aanvraag Bedrijfsrechtsbijstand verzekering - premie Werkgeversaansprakelijkheid premies Adviseurswijziging bestaande verzekering Overzicht alle bedrijven verzekeringen