Premie graafmachine verzekering verlagen. 7 besparende tips

premie graafmachine verzekering

De premie graafmachine verzekering is belangrijk maar er zijn meer zaken om rekening mee te houden. Het gebruik van de graafmachine kan grote financiële gevolgen hebben en daarom is een graafmachine verzekering dus, los van de wettelijke verplichting, om de financiële risico’s af te dekken belangrijk om af te sluiten. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om de premie graafmachine verzekering beperkt te houden. niet alleen door scherp te letten op de voorwaarden en de premiestelling; ook het verlagen van de kans op schade is effectief in kostenreductie rondom de premie graafmachine verzekering.

Graafmachine premieberekening

Zelf premie graafmachine verzekering berekenen

Hieronder voorbeelden van de wijze waarop de premie Graafmachine verzekering laag kan blijven. De premie is vaak lager dan gedacht wordt omdat de verzekeraar het een beperkt risico vindt.

Kosten premie Graafmachine verzekering verlagen

De volgende manieren zijn er om de premie voor de graafmachine verzekering beperkt te krijgen. Kijk ook altijd even naar uw bestaande graafmachine verzekering. Een aantal ideeën om de premie hoogwerker verzekering uptodate te houden kan door de risico’s te beperken en te zorgen dat er een goede verzekeringsmaatschappij het risico verzekerd tegen een acceptabele premie.

 1. Veel eigenaren sluiten één keer een verzekering af en kijken er niet meer naar om. Praktisch kan dan al snel een voordeel worden gehaald door gewoon even de eerste twee polisbladen door te lezen. Aangetoond is dat in meer dan 50% van de gevallen ziet dat een wijziging verstandig is.
 2. Er is een verschil tussen een schadevergoeding nieuwwaarde of dagwaarde van uw Graafmachine. Stop op tijd met de bestaande verzekering als de premie niet meer correct is.
 3. Kies, als de liquiditeiten het toelaten, voor jaarbetaling. Er is vaak een premiekorting want de meeste verzekeraars rekenen extra verzekeringspremie bij betaling per maand.
 4. Het eigen risico verhogen kan bij een premie graafmachine verzekering erg gunstig uitpakken. Een substantiële premiekorting is vaak snel te verdienen.
 5. Het verzekeren van ondergrondse schade is natuurlijk niet altijd nodig bij een Graafmachine . Alleen graven op eigen terrein is geen reden om ondergrondse schade mee te verzekeren. En dus kan er een flink gedeelte van de premie af.
 6. Het is niet altijd nodig een verzekering te sluiten voor de eigendommen van de bestuurder. Haal die extra dekking van de polis af en krijg een verlaging van de premie.
 7. Een polissen gaan vaak uit van een 1-jarig duur of een 3-jarig looptijd. De premie van een 3-jarig contract is lager.  Een korte contractduur hoeft dus geen uitgemaakte zaak te zijn bij een Graafmachine verzekering. Verkoopt u de graafmachine dan stopt natuurlijk ook de 3-jarige verzekering.

Werkrisico of verkeersrisico

De premie graafmachine verzekering is belangrijk element want een verzekering voor een Graafmachine is wettelijk verplicht. Een eigenaar van een graafmachine moet daar dus zelf voor zorgen. Er zijn eigenlijk maar een paar risico’s waar rekening mee moet worden gehouden.

 • Het zogenaamde werkrisico. Oftewel, welke schade kan er tijdens het werk plaatsvinden.
 • Het verkeersrisico op de openbare weg.

Premie graafmachine verzekering

 1. Het gaat om premie, premie, premie. Toch is daar wel iets op af te dingen. Ga bijvoorbeeld niet in zee met nieuwkomers en prijsvechters. Ergens komt er een moment dat u de prijs er (wel) voor betaald.
 2. Een premie graafmachine verzekering betalen, is alleen nuttig als er ook soepel wordt uitgekeerd. Vraag eens aan uw adviseur hoe zijn/haar ervaringen zijn. Let op; Bij een lage premie van een graafmachineverzekering zijn verzekeringsmaatschappijen vaak kritischer bij een schadeclaim. Populair gezegd; er zijn meer kleine lettertjes.
 3. Verzekeren rechtstreeks bij een verzekeringmaatschappij of een eigen adviseur. Zelf doen kost tijd en dus ook uw geld. Niet iedereen de deskundigheid om verzekeringsmaatschappijen kritisch weerwoord te geven als ze een schadeclaim afwijzen. De graafmachineverzekering premie via een adviseur is daardoor wel altijd iets hoger.
 4. Denk eens over een premie graafmachine verzekeringspakket. Hoge pakketkortingen tot 12% bij meerdere zakelijke verzekeringen.
 5. Is er een kosteloze aanvraag, controle en beheer. Worden schade gratis afgehandeld? Wij rekenen geen extra kosten voor onze hulp bij een schade.
 6. Kies altijd grote Nederlandse verzekeraars; daar kunt u de minste problemen verwachten bij een schade.
 7. Kies een verzekeringsadviseur die geregistreerd is bij de AFM  en eentje die een beetje plezier heeft in het premie vergelijken van graafmachine verzekering.
 8. Gekoppelde aanhangwagen hoort standaard Wettelijke aansprakelijkheid WA meeverzekerd te zijn en onderdeel van de premie graafmachine verzekering. Wij zorgen daar voor.
 9. Zijn er verder nog veel extra poliskosten en administratievergoedingen?
 10. Hoe is de schade door lading wel verzekerd op de polis?
 11. Letselschade is altijd een groot financieel risico. Is dat voldoende verzekerd? Letselschade aan andere personen hoort meeverzekerd te zijn tot € 6.100.000.
 12. Hoe is afvallende schade door de lading verzekerd?
 13. Zijn de meest voorkomende brand-diefstal schades goed verzekerd? Denk aan
  1. brand,
  2. ontploffing,
  3. diefstal,
  4. vandalisme,
  5. joyriding,
  6. storm en natuurrampen.
 14.  Zijn de meest voorkomende volledig casco schades goed verzekerd? Denk aan
  1. botsen,
  2. stoten,
  3. slippen,
  4. omslaan,
  5. te water of
  6. van de weg raken.

Audio werkmaterieel

Een specialist is waardevol

U bent meteen tevreden; daar zorgen wij voor. Wij doen dat razendsnel als het snel kan en grondig als dat voor u nuttig is. U kan aangeven dat wij op afstand moeten blijven. Stelt u prijs dat wij direct helpen dan hebben we snel contact over de premie graafmachine verzekering; ook als u ’s avonds of in het weekend even rustig wilt overleggen. U kan het persoonlijke verhaal van Gerrit-Jan Doorneweerd hier lezen.

✅ Specialistische kennis en schadehulp
✅ Tijdsbesparing met unieke online formulieren
✅ Betaalbaar, efficiënt en op dagverwerking
✅ Avond en weekend service
✅ Professionele werkmaterieelverzekeringen


Premie online

Tractorverzekering premieberekening Graafmachine premieberekening Laadschop - shovel premieberekening Bulldozer premieberekening Hoogwerker premieberekening Hijskraan premie opvragen online Heftruck premieberekening Verreiker premieberekening Werkmaterieel particulier online premie

Video

Kijk even naar deze video met tips rondom het werken met een graafmachine. Bij het bekijken kan misschien ook een goed idee zijn eens te kijken naar goede opleidingen voor graafmachine machinist. Hier en hier en hier zijn er voldoende keuzes.