Verzekeringspakket horeca – simpel aanvragen direct afsluiten

Verzekeringspakket horeca
Horecapremies
direct online

Horeca verzekeringen in een Verzekeringspakket Horeca. Zakelijke horeca verzekeringen voor professionals. Ook avond en weekend service. Geen polis en afsluitkosten. Avond en weekend service. Uitstekende prijs/kwaliteit. Inventaris, handelsgoederen, eigen verbouwingen, bedrijfsstilstand, bedrijfsaansprakelijkheid.

Brand….”Ach, een paar stoelen en krukken”…..

Horeca verzekeringspakket - premie

Niet elke horecagelegenheid heeft een 1e klas inventaris. Maar denk eens na over een café met een 2e hands inventaris. Als het afbrandt dan moet er een bar komen, een plafond, wanden, vloerbedekking en alle kasten en apparatuur moet worden vervangen. Denk ook aan een podium, extra meubilair of beeld- en geluidsapparatuur. En er komt lange tijd geen klant meer binnen.

De vergelijking Verzekeringspakket Horeca

Wij beoordelen Horeca verzekeringspakketen en de verzekeraars op de volgende punten:

✔ Premie Verzekeringspakket Horeca

✔ Eigen risico bedrag

✔ Poliskosten

✔ Schadeafhandeling

✔ Branche kennis en voorwaarden

✔ Avond en weekend service

De uitkomst van onze maandelijkse vergelijkingen van Verzekeringspakket Horeca resulteert in een voorstel voor de samenstelling van een horeca verzekeringen pakket die met onze kennis en ervaring de beste prijs / kwaliteit verhouding geeft. Heeft u tips of andere inzichten; wij stellen uw mening dan op prijs. Wij zullen bij volgende vergelijkingen die informatie verwerken in onze vergelijkende opgave.

Onderdelen Verzekeringspakket Horeca

We praten dan over verzekeren via Verzekeringspakket Horeca van de risico’s van

 1. het huurdersbelang,
 2. inventaris en
 3. handelsgoederen
 4. Geen inkomsten meer
 5. Wel doorlopende vaste kosten

Oftewel, hoe ziet uw wereld er uit als horeca ondernemer als morgen de tent op “zwart” gaat door brand. Verzekeringspakket Horeca kosten natuurlijk geld en hopelijk hoeft u ze nooit te gebruiken.

Kosten bij brand

Aansprakelijkheid in Verzekeringspakket Horeca

Elke particulier heeft een aansprakelijkheidsverzekering particulieren. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is de zakelijke variant erop. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekert zaakschade en letselschade. Beide schades kunnen grote financiële gevolgen hebben voor de ondernemer en kunnen tot persoonlijk faillissement leiden als deze niet correct zijn verzekerd. Wij vinden aansprakelijkheid het eerste risico om over te praten. Letselschade en schade aan spullen van een ander, zijn de eerste risico’s om over na te denken. Zorg dat u de juiste beslissingen neemt en de juiste afspraken maakt. Maar ook stommiteiten zijn natuurlijk gewoon verzekerd.

Bedrijfsschade in een Verzekeringspakket Horeca

U bedrijf brandt uit of heeft grote waterschade. De volgende ochtend kijkt u in een zwart smeulend gat. Vervelend maar de schade zal worden vergoed. Maar wanneer gaat uw bedrijf weer open? Tot wanneer kunt u uw werknemers blijven betalen? Hoe ingewikkeld is het opnieuw opbouwen van het pand en interieur? En wanneer krijgt u uw winst weer bijgeschreven op uw bankrekening? Dit is het terrein van alles rondom bedrijfsschade. Oftewel het risico van omzetderving. 50% van de bedrijven die met brand worden geconfronteerd gaan failliet. Dat is niet nodig en goed op te lossen.

Bij een (tijdelijke) sluiting van uw bedrijf na een schade krijgt u bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Denk aan advertenties of reclameborden.

Een bioscoop of ander bedrijf in uw directe omgeving kan zorgen voor een regelmatige bezoekersstroom. Als zo’n bedrijf tijdelijk moet sluiten door bijvoorbeeld brand, kunt u inkomsten mislopen omdat er minder gasten zijn.

Als een belangrijke leverancier niet kan leveren (na bijvoorbeeld een grote waterschade) zijn de extra kosten die u moet maken voor een groot deel verzekerd.

Audio Bedrijfsaansprakelijkheid in Verzekeringspakket Horeca

Voorbeelden horeca risico

Wat kost zulke Verzekeringspakket Horeca? Dat verschilt. Het rekenvoorbeeld geeft een beeld van de kosten. De premies hangen af van de verzekeringen die u kiest, de dekking en het eigen risico. Ook spelen locatie, bedrijfsgrootte en het soort bedrijf mee.  Denk bij de start ook altijd aan de lijst met vergunningen die nodig zijn voor een goede start.

 1. U geeft een klant eten of te drinken waar ze ziek van worden.
 2. Iemand heeft letsel door een kapotte stoel of barkruk.
 3. Een werknemer brandt zijn hand in de keuken.
 4. Uw horeca brandt af maar ook de buurman heeft schade. Die gaat u aansprakelijk stellen voor uw schade.
 5. Sommige horeca gelegenheden hebben cateringactiviteiten. Dat betekent niet alleen op de werkvloer risico’s maar ook buiten de deur.
 6. Een gast die uitglijdt over een vloer, of vanwege een gehuurde tent die kapot gaat of een fout van een medewerker.

Zorg dat u de juiste beslissingen neemt en de juiste afspraken maakt.

Horeca starten

Direct, al voor de start zal een horecaonderneming gaan nadenken over alle horecavergunningen (pdf) en verzekeringen die nodig zijn bij de start en gedurende het ondernemen.Die verzekeringen hebben wij bij voor u op een rij gezet. Verzekeringspakket Horeca kent verschillende soorten. Horeca verzekeringen die bedrijfsrisico’s verzekeringen en horeca verzekeringen die zorgen dat de arbeidsvoorwaarden goed verzekeren geregeld zijn. Dat zijn dus de arbeidsvoorwaarden van de werknemers. Pensioen zal daar meestal geen onderdeel zijn vanwege de verplichting van het bedrijfspensioenfonds Horeca & Catering. Alleen de werknemers met een fulltime salaris horeca dan € 35.000,- zullen een aanvullende regeling nodig hebben. Zie ook KHN.

Brandpreventietips

De premie van een Verzekeringspakket Horeca is mede gebaseerd op (vaak verplichte) preventie eisen van verzekeringsmaatschappijen.  Veel brandschade kan worden voorkomen door scherp te letten op het verlagen van het brand risico. Hieronder een aantal Verzekeringspakket Horeca tips.

 1. Investeer in een gezellige rookplek vlak buiten het horecagebouw en zorg dat rokende klanten die ruimte ervaren als een goed verzorgd en veilig onderdeel van uw horecagebouw. Houd vooral de eerste maanden goed toezicht op de naleving van het rookverbod en laat uw personeel het goede voorbeeld geven. Rook dus niet in het horecagebouw, zelfs niet na sluitingstijd. Vermijd in de rookruimte brandbare lambrisering en versiering.
 2. Vlak buiten het horecagebouw wordt in ieder geval veel gerookt. Zorg voor metalen vaste asbakken op een voor u gunstige plek. U bepaalt hierdoor waar wordt gerookt en voorkomt dat nieuwkomers ontmoedigd worden om uw gebouw binnen te gaan. Sta absoluut niet toe dat in garderoberuimtes, gangen, toiletten en andere niet-openbare ruimten wordt gerookt. Stiekem roken verhoogt het risico op brand en kan voor gevaarlijke situaties zorgen.
 3. Verwarmde terrassen zijn publiekstrekkers. Neem voor de verwarming geen brandgevaarlijke mobiele apparatuur maar installeer een vaste opstelling, met speciaal hiervoor ontworpen terrasverwarmingsapparatuur. Houd de terrasverwarming uit de buurt van (brandbare) zonneschermen. Kijk ook of dergelijk terrasverwarming verzekerd is op een Verzekeringspakket Horeca.
 4. Leeg de asbakken die buiten staan regelmatig en behandel het afval op dezelfde wijze als normaliter binnen gedaan werd. Gebruik asverzamelaars en deponeer het afval in metalen afvalbakken met vlamdovend deksel. Gebruik geen afvalbakken van kunststof. Plaats in de rookruimte metalen asbakken met een binnenring, zodat er niets op de grond valt. Denk bijvoorbeeld aan de speciale asbakhouders die vergelijkbaar zijn met de asbakvoorzieningen op stations.
 5. Zorg voor duidelijke informatie over waar wel en waar niet mag worden gerookt. Uw klantgerichtheid wordt hierdoor vergroot. Wees alert op wat er gebeurt in de rookruimten en zorg dat u regelmatig zichtbaar aanwezig bent. Plaats eventueel camera’s. Want weinig claims zorgen ook voor lagere premies voor een Verzekeringspakket Horeca,

Verzekeringspakket Horeca samenstelling

De volgende verzekeringen kunnen wij in één hotel-restaurant verzekeringspakket plaatsen. Let op dit zijn dus geen arbeidsvoorwaarden verzekeringen. Bij de opsomming hieronder kijken we alleen naar de financiële risico’s die een horecabedrijf kan ervaren als er schade is “door een van buitenkomend onheil“. Dat lijkt een heldere uitleg maar samen met de uitsluitingen is het verstandig vooraf goed te kijken welke risico’s wel/niet verzekerd zijn in een Verzekeringspakket Horeca.

Verzekeringspakket Horeca
 1. Aansprakelijkheidsverzekering horeca
 2. Werknemersschade verzekeringen
 3. Bedrijfsschade horeca
 4. Geldverzekering horeca
 5. Horeca inventaris
 6. Horeca goederen
 7. Huurdersbelang in gehuurd pand
 8. Horecarechtsbijstand
 9. Rechtsbijstand horecapersoneel
 10. Auto’s en vrachtwagens horeca
 11. Aanhangwagens horeca
 12. Werkmaterieel
 13. Horeca Elektronica verzekering (inclusief computers)
 14. Horecagebouw verzekering (opstal)
 15. Milieuschade Verzekeringspakket Horeca
 16. Eigen vervoer en transport verzekering

Poliskosten en winstopslag verzekeraar

Elke verzekeraar hanteert een kosten en winstopslag. Die poliskosten en de premie vaneen Verzekeringspakket Horeca kunnen jaarlijks verschillen en hangen af van het aantal landelijke schadeclaims en prognose van de verwachte claims en bijkomende kosten. Uw eigen schadeclaim heeft geen gevolgen voor de hoogte van uw persoonlijke vervolgpremie. De genoemde premie is altijd inclusief alle kosten. Wij vergelijken alleen gerenommeerde verzekeraars met een goede trackrecord en een stabiel premie en voorwaarden niveau.

Onze provisie-inkomsten

Onze inkomsten op een Verzekeringspakket Horeca bedragen een vast percentage van 15% van de premie zonder assurantiebelasting. Dit percentage is marktconform en is bestemd voor de werkzaamheden zoals aanvraag, beheer, controle en schadeafhandeling. De genoemde premie is altijd inclusief deze provisieopslag. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars en hebben geen omzetverplichtingen of specifieke provisieafspraken.

Schade bij Verzekeringspakket Horeca

Is er een schade, en is die schade verzekerd op Verzekeringspakket Horeca, dan zorgen wij dat de verzekeringsmaatschappij snel uitbetaald. Soms betekent schade zelfs dat er niet mee gewerkt kan worden. Snelle reparatie is dus van groot belang. Daarom zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend goed bereikbaar.

Premies

Horeca verzekeringspakket - premie Bedrijfsaansprakelijkheid - premie aanvraag Inventaris en goederen - premie aanvraag Gebouwen verzekering - premie Bedrijfsschade verzekering - premie aanvraag Bedrijfsrechtsbijstand verzekering - premie Vrijwilligers en werknemers ongevallen Adviseurswijziging bestaande verzekering Overzicht alle bedrijven verzekeringen

Video