Winkel verzekering vergelijken, premies 2022 – Dagelijks opzegbaar!

Winkel verzekering vergelijken is niet een onderwerp waar veel ondernemers zich graag mee bezig houden. Hieronder de specifieke elementen bij winkel verzekering vergelijken en afsluiten. Dat kunnen verzekeringen zijn voor een “echte” fysieke winkel, opslag of kantoorruimte, maar soms ook alleen voor een webwinkel.

Winkel verzekeringen - premie online

Uitstellen winkel verzekering vergelijken en afsluiten?

Beslissingen over verzekeringen worden vaak uitgesteld. Logisch want het is best een lastige materie en de keuze zijn groot. Wij doen altijd ons best om het transparant te maken maar dat lukt niet altijd simpel omdat het een moeilijke beslissingen blijven met vaak best stevige premie. Luister eens naar dit verhaal over het winkel verzekering vergelijken en afsluiten en gedekt zijn; misschien dat we met een paar interessante voorbeelden het denken over polissen iets interessanter kunnen maken.

Audio

De winkel verzekering vergelijken

Wnkel verzekering vergelijken en de verzekeraars doen op de volgende punten:

 1. Premie
 2. Eigen risico bedrag
 3. Poliskosten
 4. Schadeafhandeling
 5. Branche kennis en voorwaarden
 6. Avond en weekend hulp

De uitkomst van onze maandelijkse vergelijkingen van verzekeringen resulteert in een voorstel voor een verzekering die met onze kennis en ervaring de beste prijs / kwaliteit verhouding geeft. Wij houden daarbij ook rekening met gewogen verschillen tussen de wettelijke aansprakelijkheidsdekking en de All Risk Casco verzekering inclusief alle extra modules. Heeft u tips of andere inzichten; wij stellen uw mening dan op prijs. Wij zullen bij volgende winkel verzekering vergelijken overzichten, die informatie verwerken in onze vergelijkende opgave.

Zekerheidspakket voordelen

Elke winkel heeft een scala aan verzekeringen nodig. Natuurlijk voor winkel personeel ziekteverzuim polis maar ook bedrijfsaansprakelijkheid, inventaris, goederen, huurdersbelang.  Voor het winkel verzekering vergelijken is het goed idee om ook even naar de volgende zaken te kijken.

 1. De verzekering of onderdelen zijn altijd direct dagelijks op te zeggen. Winkel verzekering vergelijken levert al snel vervelende contractperiodes op die we kunnen vermijden.
 2. Het is altijd mogelijk onderdelen toe te voegen of achterwege te laten.
 3. Wij zorgen, zonder verdere kosten, voor alle contacten, telefoontjes en schadeafhandelingen richting de verzekeringsmaatschappij.
 4. Bij alle schades helpen wij richting de verzekeraar zowel de melding als de administratie, etc.
 5. Pakketkorting is oplopend tot een extra 10% korting.
 6. Er is maar één algemeen eigen risico van € 250,-.
 7. Alle verzekeringen sluiten naadloos op elkaar aan dus het bedrijf betaalt nooit teveel premie.
 8. Eén premie per maand zonder opslag; een simpele administratie.

Premie winkel verzekering vergelijken

De premie voor een verzekering is vaak afhankelijk van verschillende factoren, zoals het verzekerd bedrag, uw jaaromzet of het soort bedrijf dat u heeft.

Eigen risico telt maar één keer per schadegeval. Heeft u een schadegeval dat onder meerdere verzekeringen valt, bijvoorbeeld stormschade aan uw bedrijfsgebouw en bestelauto?

Als u meerdere verzekeringen combineert krijgt u een aantrekkelijke pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot wel 12%.

Brandschade

Uitsluitingen verzekering

Zeker zo interessant is het winkel verzekering vergelijken op de uitsluitingen in de verzekeringsvoorwaarden. Hieronder een aantal voorbeelden van mogelijke uitsluitingen voor beperkt casco en het volledig casco gedeelte. Vrijwel elke verzekeraar hanteert deze uitsluitingen.

 1. Opzet of roekeloosheid. Uitgesloten is schade veroorzaakt door opzet, al dan niet bewuste roekeloosheid of al dan niet bewuste schuld van de verzekerde zelf.
 2. Onvoldoende onderhoud. Uitgesloten is schade die het gevolg is van de verzekerde te verwijten ernstig gebrek aan onderhoud van het werkmaterieel. Oftewel, onderhoud het werkmaterieel goed. Verplicht jaarlijks onderhoud is niet altijd verplicht.
 3. Normale slijtageis uitgesloten bij een verzekering. Uitgesloten is schade bestaande uit herstelkosten bij normale slijtage.
 4. Drank en drugsgebruik maar ook het gebruik van het werkmaterieel voor andere doeleinden (stunten, racen, etc.) kan ook tot verlies van een schade-uitkering leiden.
Winkel verzekeringen - premie online

Eigen risico bij winkel verzekering vergelijken

De premie kan soms heel laag voor een polis; je verhoogt gewoon het eigen risico. Dan zal er bij een schade van € 2.500,- dus eerst bijvoorbeeld € 2.000,- afgetrokken worden. Dan wordt een verzekering plots heel duur en is die lage premie een kat in de zak. Vergelijk dus vooral de eigen risico’s; het zijn die verdomde kleine lettertjes die iedereen helaas goed kent.  Maak dus altijd een winkel verzekering vergelijken op premie, eigen risico, uitsluitingen en polisvoorwaarden.

Heeft u schade op meerdere verzekeringen door één gebeurtenis? Dan geldt soms het hoogste eigen risico. Andere verzekeraars berekenen het eigen risico per verzekering, waardoor u meerdere keren het eigen risico betaalt. Even vooraf controleren want het maakt een groot verschil bij schade.

Poliskosten en winstopslag verzekeraar

Elke verzekeraar hanteert een kosten en winstopslag. Die poliskosten en de premie kunnen jaarlijks verschillen en hangen af van het aantal landelijke schadeclaims en prognose van de verwachte claims en bijkomende kosten. Uw eigen schadeclaim heeft geen gevolgen voor de hoogte van uw persoonlijke vervolgpremie. De genoemde premie is altijd inclusief alle kosten. Een winkel verzekering vergelijken doen we alleen bij gerenommeerde verzekeraars met een goede trackrecord en een stabiel premie en voorwaarden niveau.

Onze inkomsten

Onze inkomsten bedragen een vast percentage van 17,5% van de premie zonder assurantiebelasting. Dit percentage is marktconform en is bestemd voor de werkzaamheden zoals aanvraag, beheer, controle en schadeafhandeling. De genoemde premie is altijd inclusief deze provisieopslag. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars we worden gecontroleerd door de AFM  en hebben geen omzetverplichtingen of specifieke provisieafspraken.

Premie online berekenen

Winkel verzekeringen - premie online Bedrijfsaansprakelijkheid - premie aanvraag Inventaris en goederen - premie aanvraag Gebouwen verzekering - premie Bedrijfsschade verzekering - premie aanvraag Bedrijfsrechtsbijstand verzekering - premie Werkgeversaansprakelijkheid premies Adviseurswijziging bestaande verzekering Overzicht alle bedrijven verzekeringen

Video

Er zijn veel verschillende risico waar bij winkel verzekeringen aan gedacht moet worden. Hieronder bijvoorbeeld een pop-up winkel verzekeringspakket.