Winkel personeel ziekteverzuim aantrekkelijke 2021 premies

winkel personeel ziekteverzuim

Het winkel personeel ziekteverzuim is een zorg voor elke ondernemer. Het komt altijd ongelegen, kost handen vol geld en zorgt voor onderlinge problemen. Dat is niet te vermijden maar wel flink te beperken. Zowel de kosten kunnen in de hand worden gehouden en dat komt de sfeer ten goede. Hieronder tips en veel informatie over het winkel personeel ziekteverzuim. Gewoon praktische hulp en ideeën.

Pakket winkelverzekeringen

Verzuimverzekeringen offertes

Elke winkel heeft een scala aan verzekeringen nodig. Natuurlijk voor Winkel werknemers ziekteverzuim polis maar ook bedrijfsaansprakelijkheid, inventaris, goederen, huurdersbelang.

Audio winkel personeel ziekteverzuim

Luister eerst eens naar dit audio boodschap over verzuimverzekering met tips en veel antwoorden op vragen.

Winkel personeel ziekteverzuim

Er is een loondoorbetalingsverplichting voor elke onderneming bij winkel werknemers ziekteverzuim. Dat risico kan voor veel ondernemers een enorme schadelast betekenen. Denk aan een vaste kracht die ziek wordt en ook het tweede jaar ziek blijft. Een loondoorbetaling van 70% (of hoger) het eerste jaar en een loondoorbetaling het tweede jaar van 70% komt dan volledig voor rekening van de ondernemer. De oplossing kan worden gevonden in verzuim verzekeringen. Wees erop attent dat winkel personeel ziekteverzuim bij oproepkrachten een behoorlijk ingewikkelde materie is waar ook rekening mee moet worden gehouden. Ziekteverzuim oproepkrachten informatie.

Rechtsbijstand rondom winkelpersoneel

Overigens denk ook even aan de kosten van rechtsbijstand bij conflicten rondom winkel personeel ziekteverzuim. “Ik heb een eigen jurist” klinkt natuurlijk goed maar is toch vaak een vriendje of kennis die met een vrijblijvend advies een richting aan kan geven. Een volwaardige rechtsbijstandspolis kost weinig (online premies) en de extra diensten zijn.

  1. arbeidscontracten analyseren,
  2. controleren betrouwbaarheid leveranciers,
  3. aansprakelijkheidsstellingen maken

Realiseer dat bij winkel werknemers ziekte verzuim er natuurlijk financiële gevolgen zijn maar dat ziek personeel ook zelf een rechtsbijstandsverzekering kan hebben en, als er volgens dat personeelslid reden voor is, er juridische acties op de hoek liggen. Een eigen bedrijfsrechtsbijstand verzekeraar is dan wel zo plezierig.

Tijdelijke of uitzendkrachten

Tijdelijke medewerkers, oproepkrachten, stagiaires en familieleden werken voor u en onder uw verantwoording. Best handig als ook dit winkel personeel ziekteverzuim meeverzekerd wordt op verschillende verzekeringen. Denk aan verzuimverzekering, ongevallenpolissen of arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor het winkelpersoneel. De financiële gevolgen voor elke ondernemen zijn groot. Natuurlijk de loondoorbetalingsverplichting maar ook vervanging en verhoging van toekomstige premies. Ook via de UWV is er veel informatie te vinden over dit ziekteverzuim.

Winkel personeel ziekteverzuim protocollen

Extra werknemers zorgen voor veel voorzieningen zoals de juiste ziekteverzuim protocollen. U kunt bij ons een gratis concept verzuim protocol aanvragen. Even een emailtje met in het onderwerpveld “verzuimprotocol” en wij zenden u deze (.doc) zonder kosten toe. winkel personeel ziekteverzuim kan goed onder controle worden gehouden met een helder en duidelijk ziekteprotocol. Plezier voor de werkgever maar ook de werknemer.

Ziekteverzuim door stress

De verzuimverzekering maakt natuurlijk geen verschil tussen psychische en fysieke klachten. gelukkig is in Nederland beiden een legitieme reden om ziek te zijn. Veel personeel valt uit vanwege de werkdruk. Niet altijd doordat de “baas” onredelijke eisen stelt maar ook vaak door veeleisende klanten. Hier een vervelend filmpje waar de scènes ook met andere ogen kunnen worden bekeken en de “gespeelde” klant zichtbaar de oorzaak zal zijn van stress bij het personeel.

Premie online berekenen

Verzuimverzekeringen offertes Winkel verzekeringen premie berekenen Bedrijfsaansprakelijkheid - premie op maat Inventaris en goederen - premie op maat Gebouwen - online premie Bedrijfsschadeverzekering premie aanvraag Bedrijfsrechtsbijstand premie berekenen Vrijwilligers en werknemers ongevallen Overzicht alle bedrijven verzekeringen

Video

Er zijn veel verschillende risico waar bij winkel aan gedacht moet worden. Hieronder bijvoorbeeld een pop-up winkel verzekeringspakket.