Moddergooien


Mark Rutte is niet mijn vriend. Kent u mijn problemen met Mark Rutte niet, dan wil ik met liefde die nog eens vertellen. Papa leest voor uit eigen werk.Weinig politici willen iets over de AOW zeggen. Het heeft Eelco Brinkman in 1994 zijn politieke kop gekost en dat vergeten politici niet snel.
In 2003 heb ik daarom een AOW-polis ontwikkeld. In het artikel De AOW heeft haar langste tijd gehad. (art. VVP) staat het uitgelegd. Niets nieuws onder de zon. Totdat Mark Rutte als staatssecretaris van Sociale Zaken een interview gaf in het Parool.

Mark Rutte: “Doorneweerd maakt mensen onnodig ongerust over de AOW”.

Fout 1.
Door een mening te geven over de AOW-polis bemoeide hij als staatsecretaris, plotseling met een gewoon bedrijfsmatig initiatief. Ik was gevleid maar slim is anders.

Fout 2.
Zijn kritiek op de AOW-polis had een politieke reden en geen inhoudelijke. Bij de overheid is het al veel langer bekend dat de financiering van de AOW op grote problemen stuit. Het laatste CPB-rapport toont het failliet aan van de AOW.

Fout 3.
Rutte wil het altijd alleen maar over de inhoud hebben, zei hij gisteren in alle kranten.
Maar nadat ik hem met 10 vragen tot in detail om een inhoudelijke uitleg vroeg over zijn standpunt over AOW, gaf hij niet thuis. “Ik verwijs naar mijn eerder opmerkingen hierover.”

Een lekker moddergevecht lijkt me een prima start voor een succesvolle campagne van de VVD.
Nu blijft het aanmodderen met Rutte.

Verzekeringen

Laat uw reactie achter