Real Madrid uitkering

Real Madrid is gisterenavond uit de Champions voetbal leage geknikkerd door Lyon. Dat zal voor sommige supporters een enorme klap zijn. Dit seizoen was dat voor één voetbalsupporters zelfs fataal; hij stierf door een hartinfarct in het Bernabeu-stadion.

Sinds kort mogen nabestaanden van voetbalslachtoffers echter “genieten” van een uitkering. Bezoekers van wedstrijden in het Spaanse profvoetbal zijn in de toekomst automatisch verzekerd bij een ongeval in het stadion.

Als een supporter een kaartje koopt voor een wedstrijd in de eerste of tweede Liga en overlijdt of arbeidsongeschikt raakt door een medische oorzaak, ongeval of relschoppende supporters kan aanspraak gemaakt op een uitkering. Voor leden van officiële fanclubs geldt de verzekering ook voor de heen- en terugreis. Het verzekerde bedrag is 25.000 euro, voor fans onder de 14 jaar 5000 euro. (bron ANP)

Het wordt bijna aantrekkelijk om te gaan knokken in Madrid. De KNVB heeft overigens nog geen collectieve ongevallenverzekering voor haar supporters. Wilt u toch verzekerd zijn, klik dan hier.

Vreemd

Laat uw reactie achter