Groothandel verzekeringen en premies 2020

Groothandel verzekeringen zijn vaak bijzondere pakketverzekeringen om alle verzekeringen efficient en naadloos te laten aansluiten tegen een redelijke groothandel premie.

Belangrijkste handelsactiviteit van de groothandel
100%90%80%75%50%25%20%10%0% = Groothandel
100%90%80%75%50%25%20%10%0% = Winkel
100%90%80%75%50%25%20%10%0% = Webwinkel

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering  
De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) voor de groothandel verzekert u tegen aansprakelijkheid voor schade die u of uw medewerkers per ongeluk toebrengen aan anderen. De AVB dekt ook schade die uw medewerkers lijden waar u als werkgever aansprakelijk voor bent.
niet verzekeren€ 1.250.000,-€ 2.500.000,-

Aansprakelijkheid kent ook een voorrisico (de periode vóór de ingangsdatum van de verzekering). Dit kan optioneel worden meeverzekerd. JaNee 

Werknemersschade
Met de dekking Werknemersschade verzekert u uw werknemers voor schade die zij in het werk oplopen en waarvoor u als werkgever niet aansprakelijk bent. In rechterlijke uitspraken is bepaald, dat een werkgever in zo’n geval toch een zekere verantwoordelijkheid draagt, die hij met een verzekering moet afdekken.
Werknemersschade verzekerenJaNee 

Geldverzekering 
Deze verzekering dekt verlies of diefstal van contant geld in uw bedrijf of woning en tijdens vervoer.
niet verzekeren€ 5.000,-€ 10.000,-€ 15.000,- 

Inventaris 
Deze verzekering dekt schade aan uw inventaris en goederen door bijvoorbeeld brand, water of diefstal. Ook dekking voor schade aan aanpassingen die u gedaan heeft in een gehuurd gebouw.

Groothandel goederen 
Deze verzekering dekt schade aan uw goederen door bijvoorbeeld brand, water of diefstal. Hiermee verzekert u onder andere uw (handels)goederen. Gebaseerd op marktwaarde van al uw goederen. Voor deze verzekering geldt garantie tegen onderverzekering.
 

Huurdersbelang 
Als u huurder van het bedrijfsgebouw bent, verzekert u hiermee de aanpassingen die u zelf aan het gebouw heeft gedaan. Gebaseerd op herbouwwaarde. Voor deze verzekering geldt garantie tegen onderverzekering.
 

Rechtsbijstand groothandel
Deze verzekering biedt u rechtshulp bij de meeste juridische conflicten en ondersteuning bij incassoproblemen met klanten.
Rechtsbijstand verzekeren JaNee 

Goederen transport
Deze verzekering verzekert u tegen schade aan uw handelsgoederen tijdens het transport. Het standaard dekkingsgebied (Europa, plus Turkije, Marokko, Tunesië en Algerije).
Verzekerde som: € 1.000.000,- (maximale schadevergoeding per gebeurtenis)
JaNee
Uitbreiden met werelddekking JaNee 
Wat is de totale waarde van de ingekochte goederen plus de waarde van de verkochte goederen.

Elektronica/computer
Deze verzekering dekt schade aan uw computers en andere elektronica.
niet verzekeren€ 5.000,-€ 10.000,-€ 20.000,-€ 30.000,-€ 40.000,- 

Bedrijfsschadeverzekering groothandel
Deze verzekering dekt de financiële risico's van het plotseling stilvallen van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan brand, water of cybercrime.
BedrijfsschadeJaNee 

Mogelijke uitbreidingen:

Autoverzekering Bedrijven JaNee
Gebouwverzekering JaNee
Milieuschadeverzekering JaNee
Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering JaNee

Bedrijfsnaam*
Adres*
Postcode
Plaats*
Indicatie aantal medewerkers*
Indicatie aantal oproepkrachten*
Indicatie jaaromzet*
Gewenste eigen risico € 125,-€ 250,-€ 1.000,-
BTW meeverzekeren NeeJa
Bedrijf is HuurderEigenaar
Betaaltermijn MaandKwartaalHalfjaarJaar
Contactpersoon *
Emailadres contactpersoon*
Telefoon contactpersoon
Opmerkingen

 


De vergelijking groothandel verzekeringen

Wij beoordelen een verzekering en de verzekeraars op de volgende punten:

  1. Groothandel verzekeringenPremie
  2. Eigen risico bedrag
  3. Poliskosten
  4. Schadeafhandeling
  5. Branche kennis en voorwaarden
  6. Avond en weekend service

De uitkomst van onze maandelijkse vergelijkingen van groothandel verzekeringen resulteert in een voorstel voor Groothandel verzekeringen die met onze kennis en ervaring de beste prijs / kwaliteit verhouding geeft. Heeft u tips of andere inzichten; wij stellen uw mening dan op prijs. Wij zullen bij volgende vergelijkingen die informatie verwerken in onze vergelijkende opgave.

Poliskosten en winstopslag verzekeraar

Elke verzekeraar hanteert een kosten en winstopslag bij Groothandel verzekeringen. Die poliskosten en de premie kunnen jaarlijks verschillen en hangen af van het aantal landelijke schadeclaims en prognose van de verwachte claims en bijkomende kosten. Uw eigen schadeclaim heeft geen gevolgen voor de hoogte van uw persoonlijke vervolgpremie. De genoemde premie is altijd inclusief alle kosten. Wij vergelijken alleen gerenommeerde verzekeraars met een goede trackrecord en een stabiel Groothandel verzekeringen premies en voorwaarden niveau.

Onze inkomsten

Onze inkomsten bedragen een percentage van 15%-25% van de premie zonder assurantiebelasting. Dit percentage is marktconform en is bestemd voor de werkzaamheden zoals aanvraag, beheer, controle en schadeafhandeling. De genoemde premie is altijd inclusief deze provisieopslag. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars en hebben geen omzetverplichtingen of specifieke provisieafspraken.

Transport en eigen vervoer groothandel

Tijdens het vervoer kunnen de goederen gestolen worden, schade ondervinden of gewoon verloren gaan door bijvoorbeeld een ongeval. Het maakt dan niet uit met welk vervoermiddel dat gebeurt. Vrachtwagen, vliegtuig, bestelauto, eigen vervoer of de fiets. Het maakt de verzekeringsmaatschappij niet uit zolang het een zakelijke schade is aan uw goederen. Natuurlijk zullen de meeste goederen worden vervoerd door bedrijven die daarvan hun beroep hebben gemaakt; de professionele vervoerder. Maar ook dan zal een premie transportverzekering goed besteed zijn.

De schadevergoeding die u van die professionele vervoerders krijgt is namelijk heel laag. Vaak niet hoger van € 3,50 per kilo. Zijn uw goederen dus minder dan deze vergoeding dan is het verzekeren van transport via een webwinkel verzekering dus zinvol.

Eigen Goederen transport premieberekening

Nieuwe activiteiten

Er zijn steeds meer groothandels die hun bedrijf uitbreiden met een (web)winkel of andere activiteiten. Plots kan er dan sprake zijn van bijvoorbeeld een productaansprakelijkheid. Of extra inventaris. De verzekerde bedragen zijn soms snel te hoog of te laag. Regel dat deze activiteiten altijd uptodate zijn. Groothandel verzekeringen horen uptodate te zijn zodat bij schade er geen discussie kan zijn met de verzekeringsmaatschappij. Vaak horen we “Tja, als we dat geweten hadden zouden we het niet op deze wijze hebben geaccepteerd.” 


Overzicht alle bedrijven verzekeringen