CyberClear verzekering voorwaarden en premies 2020

CyberClear verzekering voorwaarden en Data Risks verzekering toelichtingen zijn onmisbaar om een nauwkeurige afweging te maken welke verzekering past bij een bedrijf. En CyberClear verzekering, bedrijfsaansprakelijkheid of bedrijfsschade; zij hebben elk hun eigen voorwaarden en toelichting nodig.

Cyber en DataRisk premieberekening

Algemeen

CyberClear verzekering

Informatie over de CyberClear verzekering voorwaarden en Data Risks verzekering voor de risico’s van cyberaanvallen en datalekken. Door technologie kunnen we met elkaar in contact komen op manieren die nog niet zo heel lang geleden ondenkbaar waren. Met een druk op een knop maken we doktersafspraken, kopen we aandelen en betalen we met creditcards enz. We laten overal digitale vingerafdrukken achter; het verzamelen van al die gegevens brengen grote risico’s met zich mee. Denk aan cyberaanvallen en datalekken. Als bedrijf bewaart en gebruikt u gegevens die vaak onderling verbonden zijn en snel toenemen. Cyberaanvallen en datalekken kunnen die gegevens compromitteren.

Wettelijke verplichting

Aan u is de wettelijke verplichting en de maatschappelijke taak om op een veilige manier met die gegevens om te gaan en cyberaanvallen en datalekken tegen te gaan en op te lossen. Sluwe en vindingrijke cybercriminelen weten vaker dan ooit sluiproutes te vinden. Wetgevers, burgers en ondernemers lijken altijd net een stap achter te lopen als het gaat om de bescherming van vertrouwelijke bedrijfsinformatie en/of persoonsgegevens.

Verzekeringsdekking Cyberclear

CyberClear verzekering verzekert uw bedrijf onder andere tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verlies van data, gegevensdiefstal en cyber-aanvallen. CyberClear verzekering is in Nederland sinds 2011 verkrijgbaar en past zich voortdurend aan, aan de snelle ontwikkelingen van de digitale wereld. Het is een verzekering die al jaren voortbouwt op onze ervaring hier en in het buitenland. De CyberClear verzekering voorwaarden zijn inmiddels veel transparanter waardoor een goede keuze is te maken. Zo kunt u zich bezig houden met uw bedrijf zonder zorgen te hebben over de gevolgen van deze ‘nieuwe’ soort van criminaliteit.
Wij hopen voor u, dat zich geen schade zal voordoen. Mocht dat wel het geval zijn, dan zullen wij alles in het werk stellen om u op een correcte en snelle wijze van dienst te zijn met de CyberClear verzekering voorwaarden en Data Risks verzekering.

Uitsluiting type ondernemingen bij een CyberClear verzekering 

Overige CyberClear verzekering voorwaarden

Tevens moet u van Hiscox kunnen verklaren dat:

Documenten CyberClear verzekering

Verzekeringsvoorwaarden Hiscox CyberClear

Brochure Hiscox CyberClear

Premies online

Verzekeringen

Comments are closed.