17 keer horecaverzekering premie vergelijken

Een horecaverzekering premie vergelijken is goed uit te voeren om te zorgen dat de kosten laag blijven tegen goede voorwaarden.
De volgende verzekeringen kunnen thuishoren in een Bedrijfsverzekering Horeca kan gebruikt worden om een horecaverzekering premie vergelijken te maken. Let op dit zijn dus geen arbeidsvoorwaarden verzekeringen.

Bij de opsomming hieronder kijken we alleen naar de financiële risico’s die een horecabedrijf kan ervaren als er schade is “door een van buitenkomend onheil“. Dat lijkt een heldere uitleg voor het horecaverzekering premie vergelijken maar samen met de uitsluitingen is het verstandig vooraf goed te kijken welke risico’s wel/niet verzekerd zijn.

Onze volgorde….

U begrijp vast dat horecaverzekering premie vergelijken ook sterk zal afhangen van de feitelijke situatie, financiële noodzaak om risico’s te verzekeren en uw eigen mening. Het is dus slechts een voorzet om erover na te denken; waar wilt u wel/niet geld aan uitgeven.

 1. horecaverzekering premie vergelijkenAansprakelijkheidsverzekering Bedrijfsverzekering Horeca (no-brainer)
 2. Bedrijfsschade horeca (bedrijfsstilstand door bijvoorbeeld brand)
 3. Horecagebouw verzekering (opstal)
 4. Huurdersbelang in gehuurd pand
 5. Horeca inventaris
 6. Horeca goederen
 7. Horeca rechtsbijstand
 8. Werknemersschade
 9. Geldverzekering horeca
 10. Rechtsbijstand horecapersoneel
 11. Auto’s en vrachtwagens horeca
 12. Aanhangwagens horeca
 13. Werkmaterieel verzekering horeca
 14. Horeca Elektronica verzekering (inclusief computers)
 15. Milieuschade verzekering horeca
 16. Eigen vervoer en transport verzekering
 17. Eigen bedrijfsuitrusting
Horeca verzekeringen premie-offerte aanvragen

Horecaverzekering premie vergelijken informatie

De premie voor een Bedrijfsverzekering Horeca is vaak afhankelijk van verschillende factoren, zoals het verzekerd bedrag, uw jaaromzet of het soort bedrijf dat u heeft. Eigen risico telt maar één keer per schadegeval. Heeft u een schadegeval dat onder meerdere verzekeringen valt, bijvoorbeeld stormschade aan uw bedrijfsgebouw en bestelauto? Pakketkorting. Als u meerdere verzekeringen combineert krijgt u een aantrekkelijke pakketkorting. Deze korting op een Bedrijfsverzekering Horeca kan oplopen tot wel 12%.

Eigen risico

De premie kan soms heel laag worden voorgespiegeld voor een horecaverzekering premie vergelijken; vaak komt dat door een hoog eigen risico. Dan zal er bij een schade van € 2.500,- dus eerst bijvoorbeeld € 500,- of soms nog hoger, afgetrokken worden. Dan wordt een Bedrijfsverzekering Horeca plots heel duur en is die lage premie een kat in de zak. Vergelijk dus vooral de eigen risico’s; het zijn die verdomde kleine lettertjes die iedereen helaas goed kent.  Maak dus altijd een eenvoudige vergelijking op premie, eigen risico, uitsluitingen en polisvoorwaarden bij een Bedrijfsverzekering Horeca.

Heeft u schade op meerdere verzekeringen door één gebeurtenis? Dan geldt soms het hoogste eigen risico. Andere verzekeraars berekenen het eigen risico per pakket horecaverzekering premie vergelijken, waardoor u meerdere keren het eigen risico betaalt. Even vooraf controleren want het maakt een groot verschil bij schade.

Uitsluitingen

Zeker zo interessant is het bekijken van de uitsluitingen in de verzekeringsvoorwaarden bij horecaverzekering premie vergelijken. Hieronder een aantal voorbeelden van mogelijke uitsluitingen voor beperkt casco en het volledig casco gedeelte. Vrijwel elke verzekeraar hanteert deze uitsluitingen.

 1. Opzet of roekeloosheid. Uitgesloten is schade veroorzaakt door opzet, al dan niet bewuste roekeloosheid of al dan niet bewuste schuld van de verzekerde zelf.
 2. Onvoldoende onderhoud. Uitgesloten is schade die het gevolg is van de verzekerde te verwijten ernstig gebrek aan onderhoud van de machines. Oftewel, onderhoud het werkmaterieel goed. Verplicht jaarlijks onderhoud is niet altijd verplicht.
 3. Normale slijtage is uitgesloten bij een Bedrijfsverzekering Horeca. Uitgesloten is schade bestaande uit herstelkosten bij normale slijtage.
 4. Drank en drugs gebruik kan ook tot verlies van een schade-uitkering leiden.

Professionele risico management

Veel horeca risico’s zijn overzichtelijk als het gaat om de basis risico’s bij horecaverzekering premie vergelijken. Denk aan brand, inbraak en aansprakelijkheid. Sommige horeca ondernemingen hebben een veel intensievere risico analyse nodig om de risico’s inzicht te krijgen en goed onder controle te krijgen. Kijk eens op deze professionele risico management pagina.

Audio aansprakelijkheid Horeca

Nieuwe activiteiten horeca

Er zijn steeds meer horecabedrijven die hun bedrijf uitbreiden met een winkel of andere activiteiten. Een restaurant met een winkel in regionale producten, een lunchroom die lunches thuis of op kantoor verzorgt of een wijnbar met een webshop. Plots is er een productaansprakelijkheid. Of extra inventaris bij een horecaverzekering premie vergelijken. De verzekerde bedragen zijn soms snel te hoog of te laag. Regel dat deze activiteiten altijd uptodate zijn.

Horecaverzekering premie vergelijken

Arbeidsvoorwaarden

Het kan verstandig zijn om ook over de Arbeidsvoorwaarden van de medewerkers na te denken. Een aantal onderdelen zijn verplicht (oudedagspensioen) maar elke ondernemer kan die eenvoudig uitbreiden met verzuim-aanvullingen, ongevallen, arbeidsongeschiktheid, partnerpensioen, etc. Bij deze horecaverzekering premie vergelijken is dat niet in één pakket te realiseren. In aparte, op maat gemaakte voorstellen kan dat pakket worden samengesteld.

Video

Verzekeringen

Laat uw reactie achter