Premie hoogwerker verzekering verlagen met 7 tips 2018

Tips verlaging premie hoogwerker verzekering

premie hoogwerker verzekering

Er zijn verschillende manieren om die Premie hoogwerker verzekering onder controle te krijgen. Vergelijk de uitkomsten ook even met uw bestaande verzekering. Een aantal ideeën om de premie hoogwerker verzekering uptodate te houden kan door de risico’s te beperken en te zorgen dat er een goede verzekeringsmaatschappij het risico verzekerd tegen een acceptabele premie.

  1. Er is een groot verschil tussen een vergoeding nieuwwaarde of dagwaarde van uw hoogwerker. Kijk eens naar de verzekering en stop op tijd met de bestaande verzekering als de premie niet meer past.
  2. Bij de keuze voor een jaarbetaling is er vaak een premiekorting want de meeste verzekeraars rekenen extra premie bij betaling per maand.
  3. Het verhogen van het eigen risico kan bij een premie hoogwerker verzekering gunstig uitpakken.
  4. Het verzekeren van ondergrondse schade is natuurlijk niet nodig bij een hoogwerker. Let wel even op dat er bij een hoogwerker geen bijzondere uitsluitingen zijn.
  5. Het verzekeren van de eigen eigendommen van de bestuurder is soms overbodig. Stopt daar dan mee want het zorgt voor een verlaging van de premie.
  6. Vele polissen kennen rechtsbijstand. Dat is natuurlijk bij een premie hoogwerker verzekering een besparing opleveren als dat risico ook verzekerd is op een bedrijfsrechtsbijstandsverzekering.
  7. Een polissen gaan vaak uit van een 1 jarig duur maar een 3 jarig looptijd kan ook. De prijs van een 3-jarig contract is lager. Op die manier krijgt u ook een premiegarantie gedurende 3 jaar  Een korte contractduur hoeft dus geen uitgemaakte zaak te zijn bij een premie hoogwerker verzekering.
Hoogwerker premie berekenen online

Werkrisico of verkeersrisico?

De premie hoogwerker verzekering is belangrijk want het verzekeren van een hoogwerker is wettelijk verplicht. Iedere eigenaar van een hoogwerker zal daar dus zelf voor moeten zorgen. Er zijn eigenlijk twee risico’s waar rekening mee moet worden gehouden.

  1. een werkrisico op schade.
  2. een verkeersrisico op de openbare weg

Ongevallen

Een ongeluk kan grote gevolgen hebben en zo’n verzekering dus, los van de wettelijke verplichting, belangrijk om af te sluiten. Er zijn verschillende mogelijkheden om de premie hoogwerk verzekering laag te houden. Maar ook de kans op schade laag te krijgen. Met een paar voorbeelden hieronder kan het risico en de premie hoogwerker verzekering beperkt blijven. De premie hoogwerker verzekering zijn overigens vaak laag omdat er ook, voor de verzekeringsmaatschappij een beperkt risico is. Adviezen voor veilig gebruik hoogwerker zijn hier (pdf) te vinden.

Hoogwerker premie berekenen online

Audio

 

Video

Kijk even naar deze video met tips rondom het werken met een hoogwerker.

Alle bedrijven offertes
Verzekeringen

Comments are closed.