Onderstaand tref u werkmaterieel informatie de de belangrijkste aanbieders gebruiken bij hun verzekeringen. Afhankelijk per verzekeraar kunnen er verschillen zijn. Onderstaande voorwaarden zijn grotendeels gebaseerd op de voorwaarden van ASR Nederlanden.

 • Contractduur
  1 jaar daarna maandelijks opzegbaar
 • Diefstal Beveiligingssysteem
  Afhankelijk per machine en verzekeraar
 • Nieuwwaarde regeling
  3 jaar
 • Eigen risico (beperkt) casco
  € 250,-
 • Premiekorting pakket
  tot 10%
 • Premie
  exclusief 21% assurantiebelasting
 • Maandbetaling
  automatische incasso

Pakketpremies

2 verzekeringen = 2% pakketkorting
3 verzekeringen = 3% pakketkorting
4 verzekeringen = 4% pakketkorting
5 verzekeringen = 5% pakketkorting
6 verzekeringen = 6% pakketkorting
7 verzekeringen = 7% pakketkorting
8 verzekeringen = 8% pakketkorting
9 verzekeringen = 9% pakketkorting
Vanaf 10 verzekeringen = 10% pakketkorting

Verzekerde sommen

 • Verzekerde som Wettelijke aansprakelijkheid WA voor schade aan personen € 6.100.000,-
 • Verzekerde som WA voor schade aan zaken € 2.500.000,-
 • Verzekerde som schade aan eigen zaken € 500.000,– indien meeverzekerd
 • De Wet wettelijke aansprakelijkheid

Aanvullende werkmaterieel informatie

heftruck verzekering

Werkmaterieel informatie documenten en voorwaarden

Audio werkmaterieel

Uitsluitingen verzekering

Zeker zo interessant is Werkmaterieel informatie bekijken van de uitsluitingen in de verzekeringsvoorwaarden. Hieronder een aantal voorbeelden van mogelijke uitsluitingen voor beperkt casco en het volledig casco gedeelte. Vrijwel elke verzekeraar hanteert deze uitsluitingen.

 1. Opzet of roekeloosheid. Uitgesloten is schade veroorzaakt door opzet, al dan niet bewuste roekeloosheid of al dan niet bewuste schuld van de verzekerde zelf.
 2. Onvoldoende onderhoud. Uitgesloten is schade die het gevolg is van de verzekerde te verwijten ernstig gebrek aan onderhoud van het werkmaterieel. Oftewel, onderhoud het werkmaterieel goed. Verplicht jaarlijks onderhoud is niet altijd verplicht.
 3. Normale slijtage is uitgesloten bij een verzekering. Uitgesloten is schade bestaande uit herstelkosten bij normale slijtage.
 4. Drank en drugs gebruik maar ook het gebruik van het werkmaterieel voor andere doeleinden (stunten, racen, etc.) kan ook tot verlies van een schade-uitkering leiden.

Poliskosten en winstopslag verzekeraar

Elke verzekeraar hanteert een kosten en winstopslag. Die poliskosten en de premie kunnen jaarlijks verschillen en hangen af van het aantal landelijke schadeclaims en prognose van de verwachte claims en bijkomende kosten. Uw eigen schadeclaim heeft geen gevolgen voor de hoogte van uw persoonlijke vervolgpremie. De als werkmaterieel informatie genoemde premie is altijd inclusief alle kosten. Wij vergelijken alleen gerenommeerde verzekeraars met een goede trackrecord en een stabiel premie en voorwaarden niveau.

Onze provisie-inkomsten

Onze inkomsten bedragen een vast percentage van 15% van de premie zonder assurantiebelasting. Dit percentage is marktconform en is bestemd voor de werkzaamheden zoals aanvraag, beheer, controle en schadeafhandeling. De genoemde premie is altijd inclusief deze provisieopslag. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars en hebben geen omzetverplichtingen of specifieke provisieafspraken.

Schade Werkmaterieel informatie

Is er een zaakschade bij een ander, letselschade of een casco schade, en is die schade verzekerd, dan zorgen wij dat de verzekeringsmaatschappij snel uitbetaald. Vaak betekent schade ook dat er niet mee gewerkt kan worden. Vervangend vervoer en snelle reparatie is dus van groot belang. Daarom zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend goed bereikbaar.

Online schadeaangifte formulier bedrijven

Premies online

Tractorverzekering premie berekenen Graafmachine premie berekenen Laadschop - shovel premie berekenen Bulldozer premie berekenen Hoogwerker premie berekenen Hijskraan premie opvragen online Heftruck premie berekenen Verreiker premie berekenen Werkmaterieel particulier online premie Adviseurswijziging bestaande verzekering Bedrijfsaansprakelijkheid - premie op maat Gebouwen - online premie Bedrijfsrechtsbijstand premie berekenen Werkmaterieel overig online aanvragen Handige professionele bedrijven checklist Overzicht alle bedrijven verzekeringen