Onderstaand tref u werkmaterieel informatie de de belangrijkste aanbieders gebruiken bij hun verzekeringen. Afhankelijk per verzekeraar kunnen er verschillen zijn. Onderstaande voorwaarden zijn grotendeels gebaseerd op de voorwaarden van ASR Nederlanden.

 • Verzekerd bedrag wettelijke aansprakelijkheid
  € 2.500.000,-
 • Contractduur
  1 jaar – 3 jaar
 • Incidenteel verhuur
  toegestaan onder voorwaarden
 • Professioneel verhuur
  toegestaan onder voorwaarden
 • Beveiligingssysteem
  niet vereist onder voorwaarden
 • Nieuwwaarde regeling
  3 jaar
 • Eigen risico (beperkt) casco
  € 220,-
 • Premiekorting pakket
  tot 12,5%
 • Premiekorting jaarbetaling
  tot 4%
 • Premiekorting 3 jaar contract
  2,5%
 • Premie
  exclusief 21% assurantiebelasting
 • Maandbetaling
  automatische incasso
 • Minimum premie Wettelijke Aansprakelijkheid
  € 14,50 per maand
 • Minimum premie (beperkt) casco
  € 5,00 per maand

Aanvullende werkmaterieel informatie

heftruck verzekering

Werkmaterieel informatie documenten en voorwaarden

Audio werkmaterieel

Uitsluitingen verzekering

Zeker zo interessant is Werkmaterieel informatie bekijken van de uitsluitingen in de verzekeringsvoorwaarden. Hieronder een aantal voorbeelden van mogelijke uitsluitingen voor beperkt casco en het volledig casco gedeelte. Vrijwel elke verzekeraar hanteert deze uitsluitingen.

 1. Opzet of roekeloosheid. Uitgesloten is schade veroorzaakt door opzet, al dan niet bewuste roekeloosheid of al dan niet bewuste schuld van de verzekerde zelf.
 2. Onvoldoende onderhoud. Uitgesloten is schade die het gevolg is van de verzekerde te verwijten ernstig gebrek aan onderhoud van het werkmaterieel. Oftewel, onderhoud het werkmaterieel goed. Verplicht jaarlijks onderhoud is niet altijd verplicht.
 3. Normale slijtage is uitgesloten bij een verzekering. Uitgesloten is schade bestaande uit herstelkosten bij normale slijtage.
 4. Drank en drugs gebruik maar ook het gebruik van het werkmaterieel voor andere doeleinden (stunten, racen, etc.) kan ook tot verlies van een schade-uitkering leiden.

Poliskosten en winstopslag verzekeraar

Elke verzekeraar hanteert een kosten en winstopslag. Die poliskosten en de premie kunnen jaarlijks verschillen en hangen af van het aantal landelijke schadeclaims en prognose van de verwachte claims en bijkomende kosten. Uw eigen schadeclaim heeft geen gevolgen voor de hoogte van uw persoonlijke vervolgpremie. De als werkmaterieel informatie genoemde premie is altijd inclusief alle kosten. Wij vergelijken alleen gerenommeerde verzekeraars met een goede trackrecord en een stabiel premie en voorwaarden niveau.

Onze provisie-inkomsten

Onze inkomsten bedragen een vast percentage van 15% van de premie zonder assurantiebelasting. Dit percentage is marktconform en is bestemd voor de werkzaamheden zoals aanvraag, beheer, controle en schadeafhandeling. De genoemde premie is altijd inclusief deze provisieopslag. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars en hebben geen omzetverplichtingen of specifieke provisieafspraken.

Schade Werkmaterieel informatie

Is er een zaakschade bij een ander, letselschade of een casco schade, en is die schade verzekerd, dan zorgen wij dat de verzekeringsmaatschappij snel uitbetaald. Vaak betekent schade ook dat er niet mee gewerkt kan worden. Vervangend vervoer en snelle reparatie is dus van groot belang. Daarom zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend goed bereikbaar.

Online schadeaangifte formulier bedrijven

Premies online

Tractorverzekering premieberekening Graafmachine premieberekening Laadschop - shovel premieberekening Bulldozer premieberekening Hoogwerker premieberekening Hijskraan premie opvragen online Heftruck premieberekening Verreiker premieberekening Werkmaterieel particulier online premie Aansprakelijkheid maatwerk Gebouwen en opstallen - premie op maat Bedrijfsrechtsbijstand premieberekening Werkmaterieel overig online aanvragen Handige professionele bedrijven checklist Overzicht alle bedrijven verzekeringen